返回列表 回復 發帖
電視電影我都鍾意睇架
Fian. 發表於 13-1-2010 14:04
以前我好鍾意睇鄭浩南呀...林偉呀...錢小豪...其他未諗到
miss妳記得嘛, 以前咪有套劇係發水麵包時期嘅sammi做嘅(嗰屎佢仲好興點粒銷魂癦)如果我冇記錯, sammi好似係做水鬼o架, 民初嘅, 男主角就係錢小豪喇, 想當年佢都ok 得o架, 我仲記得隻主題曲叫'痴心等待'

拍得住溫兆倫咁經典...
劇名係"大頭綠衣鬥彊屍"

愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
係喎miss...琴日我開檔冇錫錫嘅...我要錫錫呀
我哋都係為咗要得到miss嘅錫錫而......之嘛!

擔凳仔霸頭位(開檔有如上頭柱香)
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:12 PM
咁誇張
聽朝都應該係我開檔喇
Fian. 發表於 2010-1-13 01:44 AM
點知俾飄飄截咗糊
拮我全靠啲死物~~~身為男人好核凸
Fian. 發表於 2010-1-13 12:39 PM
突發興致助前戲……正場一定俾夠你
呢位同學冇做功課喎
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=1896&fromuid=904215#pid20942508
Fian. 發表於 13-1-2010 14:12
我日日都有做功課o架...呢條link嗰頁我睇唔到啲咩喎
今晚要早啲book周公幫我揼骨, 呢期啲時間又試搞到錯哂, 都要迫自己調節返
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:14 PM
唔使驚
都係有我陪妳
最壞嘅時間已經過咗喇
Fian. 發表於 2010-1-13 12:34 PM
咁最正嘅時間幾時嚟?
咁如果有連環殺手用cutter殺人,以後買cutter使唔使登記身份證?
夢遺大師 發表於 13-1-2010 14:16
夢夢~~
仲有哥羅芳, 手巾仔, 橡筋運動褲(強姦犯做案時方便吖嘛) 萬用軍刀, 紙盒, 老鼠藥, 含笑半步釘etc
咁最正嘅時間幾時嚟?
夢遺大師 發表於 13-1-2010 14:24
見到幾時嚟呢三個字, 又令我諗起啲auntie
一睇就知你係啦
Fian. 發表於 2010-1-13 01:18 PM
喂!咪講到我四體不勤五谷不分啦!
會搞架喇
因為要賀我生日吖嘛
尋晚同仲仲先傾過呢個問題
睇佢哋邊個報名同度時間
Fian. 發表於 13-1-2010 14:19
我報定名先...擔凳仔
嘩~~咖喱正呀
留啲薯仔俾我吖, 食咖喱最緊要就係啲薯仔, 好多人都係為咗食薯仔而鍾意食咖喱, 會爭薯仔嚟食o架, 反而肉會變咗配角, 俾薯仔搶哂戲
咖喱...點法包...蒜蓉包...薄餅...或者饅頭食都good喎 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:21 PM
妳食唔食得辣架
我屋企有啲咖哩粉喺度
不過我會再加啲指天椒絲落去煮辣啲
我今日想落雞翼 牛筋 薯仔 青椒 洋蔥 磨菇 雞肶菇 粟米芯同豆腐卜煮一大煲可以食幾日
屋企有薄餅
我會再煲白飯
同埋想飲埋嗰日同機機飲剩嗰支紅酒
miss妳咁怕凍...有冇買個套笠住個馬桶板呀...我唔怕凍但今日都買咗個...貪佢平色又靚...不過未笠唔知size啱唔啱...如果冇買返個吖...舒服好多o架...唔係咁死凍去toilet時...塊板凍冰冰真係會凍到彈起o架...俾著我實 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:52 AM
其實我屋企有
不過唔知爛晒未呢
以前係工人幫我搞架
而家妳唔講起我都唔記得添
四體不勤五谷不分

一毛不拔
兩小無猜
三三該九
四時蔬菜
五音不全
六根未淨
七國咁亂
八面玲瓏
九屎一生
十吓十吓
我都好耐冇食多士呢樣嘢lu...以前同仔住就整得多...三文治呀飛碟乜都有
miss係咪整鵝肝多士做宵夜呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:54 AM
係多士 without 鵝肝呀
因為鵝肝同機機已經食晒喇
以前同高瘦白一齊嗰陣好鍾意整厚多士食架
仲自創厚多士搽牛油同日本沙律醬
好好好好好食