返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2009-1-30 02:52 PM 發表

哈哈, 唔好 hurt 我啦! 我記錄良好嫁! 而家仲有 N. C. B. 45% discount  保險呀!
好嘢
外星貓E生
原帖由 manyiu 於 2009-1-30 02:52 PM 發表

哈哈, 唔好 hurt 我啦! 我記錄良好嫁! 而家仲有 N. C. B. 45% discount  保險呀!
哈哈,manyiu 这么快可以扣45%啦!
你地讲嘅我悟多明白添
條骨都無佐lu
原帖由 qqbubu 於 2009-1-30 03:07 PM 發表

我也不知道我可以扣多少呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 qqbubu 於 2009-1-30 03:07 PM 發表

一年 10% 如果有一次衰左, 就會冇哂, 從頭計過, 之前 一年 10%, 家陣改左, 好似唔知係唔係 Ⅰ年5%, 我上左岸, 冇留意啦!(唔知到點解, 第四年, 俾我 45%, 好似係獎俾從來冇犯錯D司機喎!

原帖由 lhy92725 於 2009-1-30 03:13 PM 發表
你地讲嘅我悟多明白添
所谓家有家规,国有国法,这就是每个国家的车的保险不同之处
原帖由 manyiu 於 2009-1-30 03:26 PM 發表

一年 10% 如果有一次衰左, 就會冇哂, 從頭計過, 之前 一年 10%, 家陣改左, 好似唔知係唔係 Ⅰ年5%, 我上左岸, 冇留意啦!(唔知到點解, 第四年, 俾我 45%, 好似係獎俾從來冇犯錯D司機喎! ...
你们最多扣45%
我们最多是55%
原帖由 qqbubu 於 2009-1-30 03:50 PM 發表

所谓家有家规,国有国法,这就是每个国家的车的保险不同之处
我知道啦,我地呢边好似有几多是免赔的,但如果你买佐一个免赔费,就全赔啦
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-30 06:03 PM 發表

我知道啦,我地呢边好似有几多是免赔的,但如果你买佐一个免赔费,就全赔啦
我都想知道下,你们免赔到底是点样?

好像我们这里是你第一年买车是没得扣,到第二年保险就可以扣25%,到了第三年是38%,第四年是45%,第五年最高去到准是55%
原帖由 qqbubu 於 2009-1-30 06:28 PM 發表

我都想知道下,你们免赔到底是点样?

好像我们这里是你第一年买车是没得扣,到第二年保险就可以扣25%,到了第三年是38%,第四年是45%,第五年最高去到准是55% ...
其实我都悟系搞得好清楚,要睇清楚买果时果份合约点写咯,每间保险公司都有少许悟同的
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-30 06:40 PM 發表

其实我都悟系搞得好清楚,要睇清楚买果时果份合约点写咯,每间保险公司都有少许悟同的
哈哈,不要紧我只是做个参考
原帖由 xinxian 於 30/1/2009 10:49 發表
来看看我的妹妹和你们~~~~
姐~~~~ 謝謝你來看我~~~們哦~~~
原帖由 xinxian 於 30/1/2009 10:58 發表

她爬楼会看到的~~~
我有看到哦~~
閃人了~~~
蓝云。。。飘到咯。。。

刚好看到老板娘闪走了。。。。