返回列表 回復 發帖
係咪好襯口形呢
SmileBean 發表於 2010-1-12 09:48 PM
咁都俾你諗到
主淫呢吓有高低音同節奏喎
SmileBean 發表於 2010-1-12 10:00 PM
我很贊同 + 原創內容
魅力 + 2
或者仲有玖淺壹深tim ar~
SmileBean 發表於 2010-1-12 10:05 PM
我以前一個學生個網名喎
嘻嘻...咁豆豆夜ma ma就唔好周圍走喇
小飛機 發表於 2010-1-12 10:12 PM
佢專係夜 "嗎嗎" 先周圍走架喎
係呀, 仲要俾人侵犯要即刻嗌唔好

唔好停
小飛機 發表於 2010-1-12 10:22 PM
精品文章
魅力 + 1
咁爽                   條女
主任 發表於 2010-1-12 11:15 PM
我就唔覺得咁樣會爽喎
九吓淺先得一吓深咁咪好能悶
  算, 唔交功課
SmileBean 發表於 2010-1-12 11:20 PM
要揼
有冇買到嘢呀
Fian. 發表於 13-1-2010 13:38
有呀, 買咗啱啱一條紅衫魚, 已經好留手喇買得, 本來想行耐啲o架, but約咗包租公上門收租, 要趕去攞錢撲返屋企
匯豐又擠提喎, 結果我要行去七仔攞, 唔駛排隊
行十蚊店時仲見到有啲嘢for暖嘅平靚正嘢應該幾啱miss妳用, 雖然平咋, 但料唔差o架, 我都買咗啲俾自己, 雖然我唔怕凍, 遲吓諗住再去入多啲貨, 自用或者送俾親朋都唔錯o架, 見得人大體睇落唔cheap又實用, 但我個人就覺得啱女仕多啲, 因為啲款同colour & pattern都好女仔, 簡直係恩物
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我就唔覺得咁樣會爽喎
九吓淺先得一吓深咁咪好能悶
Fian. 發表於 13-1-2010 13:49
咪好似俾蟻咬咁囉...悶到隨時會瞓著
仲要話俾信任嘅人聽~~~

出個包膠
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 11:51 PM
原創內容
魅力 + 1
今日有miss陪我撕片...真係吹得過癮
咁飲美蓮達囉...同芬達差唔多之嘛
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 11:55 PM

美蓮達好耐冇飲過喇
我都醒唔起有呢隻汽水喇
miss妳除咗鍾意煲港劇之外, 仲睇唔睇其他劇o架?
我一向都覺得tko係凍過哂香港好多地區o架...even屯門元朗天水圍嗰啲都唔夠tko凍...相比起呀...沙田大埔嗰啲叫好和暖喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 11:59 PM
以上噏呢堆地方
我哋呢班人
只有元朗係冇人住架咋
miss睇吓而家教緊今晚食乜餸個營養師...青靚白淨又斯文, 官仔骨骨溫柔好笑容, 仲有對好深嘅酒凹tim o架!