返回列表 回復 發帖
精品文章
魅力 + 3
Fian. 發表於 2010-1-13 01:01 PM
Miss既然肯加分……好明顯有翻兜心
豆豆係咪想話: 插得咁深嘅 咩尻嚟架
小飛機 發表於 13-1-2010 09:29
想回你呢個post, 但唔知係咪forum set咗嘢, 改咗出唔到某個粗口字, 一send出嚟自動變咗個sorry字
搞到我而家真係想講粗口呀......無啦啦又亞茂整餅set埋啲咩分享到 "面書"拖慢哂load page...真係冇嗰樣整嗰樣...嘥鬼氣嘅
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
今朝又係妳開檔呀飄飄
Fian. 發表於 13-1-2010 11:47
係喎miss...琴日我開檔冇錫錫嘅...我要錫錫呀
我哋都係為咗要得到miss嘅錫錫而......之嘛!

擔凳仔霸頭位(開檔有如上頭柱香)
咁去揼吓骨啦
Fian. 發表於 13-1-2010 11:50
今晚要早啲book周公幫我揼骨, 呢期啲時間又試搞到錯哂, 都要迫自己調節返
孖住睇戲好開心
相倚因為戲感人
戰爭場面抱得緊
散場就去擦鑊甘
飲埋清酒更興奮
醉酒當然有"訂"瞓
如此安排可以諗
Miss一定話稱心
...
夢遺大師 發表於 2010-1-13 12:53 PM
心知此情已過去
逝去感情無謂追
曾經為佢心破碎
早已流乾了眼淚
今天再逢能共對
賀我生日多一歲
再見成友實冇衰
但願友情永相隨
基本上,冇用過!
夢遺大師 發表於 2010-1-13 12:53 PM
一睇就知你係啦
有斷估,冇痛苦…
佢退休未?
夢遺大師 發表於 2010-1-13 12:55 PM
而家喺廣東燒味做樓面
今日約咗一個學生嚟我度食飯傾偈
我想煮咖哩
Fian. 發表於 13-1-2010 12:03
嘩~~咖喱正呀
留啲薯仔俾我吖, 食咖喱最緊要就係啲薯仔, 好多人都係為咗食薯仔而鍾意食咖喱, 會爭薯仔嚟食o架, 反而肉會變咗配角, 俾薯仔搶哂戲
咖喱...點法包...蒜蓉包...薄餅...或者饅頭食都good喎真係諗起都想食呀
miss妳會煮咖哩咩呀? 牛?雞定係羊呢? 泰式...印度...馬來西亞...越南?
煮辣定唔辣o架...留返啲汁俾我撈飯都好喎(唔駛成日淨係得電視汁撈飯吖嘛)
咪俾佢睇到呢個post tim呀, 唔係佢仲得戚啲, 死不悔改
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 12:22 PM
我覺得佢冇諗過改喎
thanks 夢夢~~~機機才疏學淺, 班門弄斧咋, miss 改左句 "慾火漸漸已高昇" 咁會仲好
小飛機 發表於 2010-1-12 12:25 PM
但係已經進步咗好多
值得嘉許
而家喺廣東燒味做樓面
Fian. 發表於 13-1-2010 13:19
who? 點樣o架...等我去見識吓...邊度嘅廣東燒味呀?
我覺得佢冇諗過改喎
Fian. 發表於 13-1-2010 13:21
係喎...佢已經豁咗出去...正如keep fat一樣
機機午安~~
係呀, 未有嘢撈, 咪做住part-time 睇場先囉, 睇住呢個場吖嘛!
我想瞓晏少少o架, 都未瞓夠, 今朝七點幾煎魚煎咗好耐先瞓得著, 又係靠開電話聽住歌仔先見到周公召喚我咋
頭先仲要俾個無謂電 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 12:57 PM
我而家瞓覺都係冇日冇夜冇時間
眼瞓就瞓
想瞓就瞓
要醒就醒
Miss既然肯加分……好明顯有翻兜心
夢遺大師 發表於 2010-1-13 01:03 PM
心知唔會再番兜~~~結局只會得個嬲
就算撻撻睇唔到呢個post, 佢都唔會改架喇...
小飛機 發表於 2010-1-12 12:27 PM
我亦贊同
魅力 + 1