返回列表 回復 發帖
喵喵約左人幾點呀? 應該會夠時間倒數架
小飛機 發表於 2009-12-30 10:26 PM
我哋都未約幾點喔!我到時發SMS俾佢先知,我都唔想倒數。我凈係感受下氣氛咋喔
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我哋都未約幾點喔!我到時發SMS俾佢先知,我都唔想倒數。我凈係感受下氣氛咋喔
喵喵囡囡 發表於 2009-12-30 10:49 PM
會去哪兒感受氣氛? 我地香港尖沙咀& 銅鑼灣, 同埋d 酒吧最有氣氛
good morning 喵喵 Happy New Year希望你今晚早d 收工喇
good evening 喵喵 新年快樂, 唔知你今晚收幾點呢?
Happy New Year.......^^
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
good morning 喵喵 happy new year

琴晚幾點收工呀?
Happy New Year.......^^
oscarcola 發表於 2010-1-1 03:46 AM
oscar, happy new year
good evening 喵喵
good evening 喵喵
小飛機 發表於 2010-1-1 05:50 PM
機機 尋晚我哋9點落班,去食完宵夜就差D凍S
啱啱睇到 而家暖好多喇
啱啱睇到 而家暖好多喇
小飛機 發表於 2010-1-1 06:39 PM
啊???有幾暖啊?你都冇俾溫暖我
啊???有幾暖啊?你都冇俾溫暖我
喵喵囡囡 發表於 2010-1-1 08:12 PM
喵喵...d 溫暖未send 到俾你, 等我暫時keep 住 你搵條頸巾暖先啦
喵喵...d 溫暖未send 到俾你, 等我暫時keep 住 你搵條頸巾暖先啦
小飛機 發表於 2010-1-1 10:05 PM
温暖都可以keep住俾人嘅咩??我E家先知喔! 你係咪想我攞条圍巾俾你先啊??
小喵喵早晨,新年快乐。。
good morning 喵喵