返回列表 回復 發帖
睇嚟....呢套戲真係要睇喎
主任 發表於 2010-1-12 09:42 PM
不過可以唔一定要去戲院睇嘅
你養狗實鍾意睇架
呢排我少食宵夜喇, 今晚唔駛lu, 頭先食到好飽呀, miss妳呢今晚食咗咩呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:27 AM
頭先八點鐘度食咗碗麵
而家又好肚餓呀
去整多士食先
尋晚食剩咗啲麵包
係啊! 俾預期中好睇 哎呀...不過我講左d 劇情, 咪會冇咁好睇囖 ~~~不過唔緊要喇, 呢個故事本身內容就簡單, 主線都好清晰, 反而睇人狗之間嘅感情戲最吸引.  ...
小飛機 發表於 2010-1-12 09:48 PM
完全贊同
魅力 + 10
miss妳咁怕凍...有冇買個套笠住個馬桶板呀...我唔怕凍但今日都買咗個...貪佢平色又靚...不過未笠唔知size啱唔啱...如果冇買返個吖...舒服好多o架...唔係咁死凍去toilet時...塊板凍冰冰真係會凍到彈起o架...俾著我實會瞓唔返都似
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我都好耐冇食多士呢樣嘢lu...以前同仔住就整得多...三文治呀飛碟乜都有
miss係咪整鵝肝多士做宵夜呀?
蝦包我鍾意食呀
尋日同機機終於都試咗 Mos 個照燒牛肉包
佢就覺得好食過個蝦包
我就覺得蝦包好食啲
我覺得個照燒汁太濃
如果食晒一個會有啲 "漏"
尋日我哋一個兩份食
Fian. 發表於 2010-1-12 05:28 PM
上次試過teriyaki都幾好食
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
俾咩狗咬過呀
嗰時幾歲呀
Fian. 發表於 2010-1-13 01:13 AM
咬左我3個lone...好很痛... 果時大約6-8歲
咬左我3個lone...好很痛... 果時大約6-8歲
榴槤蛋撻 發表於 13-1-2010 02:04
咁有冇留下不能磨滅嘅童年陰影同埋烙印咁呀
咁有冇留下不能磨滅嘅童年陰影同埋烙印咁呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:09 AM
梗係有啦..

睇老友狗狗見到講蔣志光響屋企睇緊都市閒情煮緊餸...都諗起今日嗰集都市閒情...李錦聯同安德尊爭啲開拖咁滯呀...幾有火藥味呀...教煮餸搞到俾人challenge又明寸暗寸幾乎嘈交(其實都好明顯)
不過個李錦聯又真係嘅, 煮啲嘢又真係越來越九唔搭八, 無論配搭同做法都......下刪二百字
真係抵佢俾大王'叉能廚'
佢呢啲...正一"冇料充四條"
睇老友狗狗見到講蔣志光響屋企睇緊都市閒情煮緊餸...都諗起今日嗰集都市閒情...李錦聯同安德尊爭啲開拖咁滯呀...幾有火藥味呀...教煮餸搞到俾人challenge又明寸暗寸幾乎嘈交(其實都好明顯)
不過個李錦聯又 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:16 AM
go to my tv  see see
晏晝miss瞓咗, 我有話o架, 今集都市閒情好啱我哋睇, 咁當然唔係關李錦聯事啦
林婍琪好恐怖呀
飄飄驚驚~~
晏晝miss瞓咗, 我有話o架, 今集都市閒情好啱我哋睇, 咁當然唔係關李錦聯事啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 02:25 AM
我以為你啱睇風水
老友狗狗真係嘥咗邵美琪