返回列表 回復 發帖
咁而家 My name is 邦點呀
Fian. 發表於 2010-1-12 05:41 PM
轉左 my name is tat
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你真係好食得喎
以你咁嘅食量
你又真係唔算肥喎
Fian. 發表於 2010-1-12 05:35 PM
不過我唔夠高瘦白姐
我都會發酒寒架
尋晚你走嗰陣樓下一定好凍好大風嘞
你搭咩車返去呀
有冇喺車瞌眼瞓呀
我就睇睇吓學警雄心瞓著咗  ...

落到樓都係好大風呀... ...
小飛機 發表於 2010-1-12 06:07 PM
灰姑娘梗係快訓著啦
Night night class and 主任
啱啱又瞓醒一覺
miss妳呢覺今次瞓咗幾耐呀?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
thanks miss 872730 872731 872732

我覺得狗狗 兩個字用得多左, 但佢係主角冇計喇 我一路作一路諗番套戲情節, 都好回味同感人呀  ...
小飛機 發表於 2010-1-12 08:36 PM
狗狗係主角所以講多咗都唔噚
啲情節要點都描述晒出嚟
very very good good good
隻秋田狗狗好可愛呀, 可能原本唔鍾意狗狗嘅, 睇完套戲都變左鍾意 係度都要thanks 撻撻冇介紹錯
小飛機 發表於 2010-1-12 06:22 PM
我睇雜誌 d 秋田..8-10萬蚊 1隻家...我唸住開檔野打種..
幫miss 按摩吓
小飛機 發表於 2010-1-12 08:43 PM
唔該晒
但係佢估悶到抽筋喎
Fian. 發表於 2010-1-12 06:47 PM
因為我被狗咬過 ..冇乜好感
miss妳呢覺今次瞓咗幾耐呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-13 01:02 AM
老友狗狗尾段睇睇吓舂著咗
即刻入房瞓
本來約咗細佬宵夜都唔去喇
瞓咗兩個零鐘頭啦
睇怕今次又要到天光先再瞓喇
我睇雜誌 d 秋田..8-10萬蚊 1隻家...我唸住開檔野打種..
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 01:04 AM
喺日本先咁值錢啫係嘛
成十皮嘢一隻 BB
我都係寧願買隻錶戴吓
我試咗n次先post到...唔識點搞...upload幾次以為唔得啦...又話權限唔知幾多咁...諗住post條官網link過你睇...點知個post又出到喎...仲多咗兩張相...edit幾次先del到再出...真係啤一聲 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:20 PM
好過我完全唔識
如果撻撻同機機睇就緊係悶到抽筋啦
小飛機 發表於 2010-1-12 07:08 PM
醉翁之意不在戲..在乎于拖手之間
因為我被狗咬過 ..冇乜好感
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-13 01:07 AM
俾咩狗咬過呀
嗰時幾歲呀
miss~
可能呢...撻撻呢啲番書仔對美式fast food嘅反式脂肪...自娘胎以嚟已經產生咗抗體喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:27 PM
咁都俾妳諗到