返回列表 回復 發帖
我用速成~~~按 n u 就出喇
主任 發表於 13-1-2010 00:01
撳兩個制就出......咁快

咦...係喎...多謝淫淫賜教! 平時冇按到去嗰行, 冇為意到tim, 真係睇佢唔到呀! 成日打完個烏之後, 唔識打個龜, 經過今晚我學曉喇, yeah
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我周身痛添呀
Fian. 發表於 12-1-2010 20:21
今朝我六七點都瞓唔到, 痛到標眼水飲咗豬肉湯咁呀, 周公又唔'侵'我反喎, 後尾用電話細細聲播住歌咁, 漸漸至瞓得著咋, 但都瞓得唔耐, 十二點正就彈起咗
我個個 post 都會睇架啦
妳用咩輸入法架
Fian. 發表於 12-1-2010 20:33
速成
今日有冇出街街呀
Fian. 發表於 12-1-2010 20:34
我有...呢兩日都有出街街
咁係妳有心機答 post 啫
Fian. 發表於 12-1-2010 21:01
多謝miss讚賞
係o架...一係唔答...答親都要有heart...唔會為回而回o架
不過我就真係噏唔出佢有邊套代表作喇
Fian. 發表於 12-1-2010 20:06
大家咁話啦...同埋講真吖佢做埋啲角色都係嗰類(除咗做人情婦之外, 都係情婦, 只不過係可以好富泰唔駛做, 一早上哂岸嗰種, 做人情婦仲要好似光明正大嗰隻, 唔係寒寒酸酸要喱埋俾人包嘅二奶)角色好局限, 又冇乜發揮, 佢個款做風塵女子又唔夠騷同韻味唔夠靚
劇集真係完全諗唔起, maybe響啲電視電影會有嘅, 以前呢咪曾經好興啲電視電影嘅, 我都好鍾意睇o架, 係而家冇之嘛
Sleepy, good night all
我就覺得大家食唔好食嘞
不過佢又開到周圍都係喎
Fian. 發表於 12-1-2010 20:14
以前好啲o架, 係越做越差之嘛, 都係買人哋名同條方返嚟做o架咋, 佢哋唔係每間分店都行同一個menu, 服務態度同食物質素都好參差, 呢三兩年仲大幅加價tim, 學m記咁搶錢, 大家食有啲叫新之食, 都唔係真正連鎖集團開, 有啲仲懶係嘢咁貼出嚟話其他舖嘅係假冒, 要認住大老闆個軍佬頭個嘜咁話喎, 情況就好似海天堂咁呢, 有分大家姐監製同鬍鬚佬做招牌咁......
崔健邦真係俾條女玩死呀
Fian. 發表於 12-1-2010 20:19
妳都知呢...好彩咋...總算天有眼
個死人中巴真係冇天裝冇地載呀...正一天地不容
立心不良害人者...遲早必有報應呀
至於my name is 邦個問題...唔知呀...暫時都仲晚晚有得播有得睇...但唔知可以仲有幾多集睇同拍...我都好擔心呢個問題呀...驚遲吓唔駛幾耐會有其他節目攝位(希望就算有, 都只係暫代性質啦)
係喎, miss妳買咗電腦凳未呀? 我今日行jusco十蚊店呢, 見到有啲嘢好啱妳用o架, 著咗包暖的, 最緊要係又平又靚又實用嗰吓好吖嘛...仲有好多款tim
Sleepy, good night all
SmileBean 發表於 13-1-2010 00:24
豆豆早抖...
我掛住回post同追post...法證都做咗成節tim好彩電腦有back up啫
今期六合彩一注獨得呀...二千三百幾萬
泥泥~~柯
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
蝦包我鍾意食呀
尋日同機機終於都試咗 Mos 個照燒牛肉包
佢就覺得好食過個蝦包
我就覺得蝦包好食啲
我覺得個照燒汁太濃
如果食晒一個會有啲 "漏"
尋日我哋一個兩份食
Fian. 發表於 2010-1-12 05:28 PM
好温馨呀...一人一口包
我都覺得"堡加勁"係幾正 最好係有洋蔥圈呀嘛
寇仲~ 發表於 2010-1-12 05:37 PM
Bk 有 angus beef burger very '正'