返回列表 回復 發帖
我唔識申請咩
主任 發表於 2010-1-12 09:33 PM
哈哈~~~我都冇幾可同miss撐枱腳, 咪俾我晒下囖
Miss 我又買咗兩支清酒吖, 個 fd 仲話超香, 勁清甜, 包我鍾意添
主任 發表於 2010-1-12 09:31 PM
淫淫就要快d 同miss 嘆下喇
試下 32 句描述下琴日套戲先

約左miss 手拖手
share牛包份量夠
千層餅又唔太漏
跟住睇左套狗狗

話說有隻秋田狗
可愛趣緻屬幼幼
意外走失周圍走
幸得李sir 將狗救

帶回屋企暫收留
但係佢老婆發嬲
唯有周圍 ...
小飛機 發表於 2010-1-12 06:54 PM
睇嚟....呢套戲真係要睇喎
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
哈哈~~~我都冇幾可同miss撐枱腳, 咪俾我晒下囖
小飛機 發表於 2010-1-12 09:38 PM
OK OK 等我攞番副超先
Good evening   all all all all all all
睇嚟....呢套戲真係要睇喎
主任 發表於 2010-1-12 09:42 PM
係啊! 俾預期中好睇 哎呀...不過我講左d 劇情, 咪會冇咁好睇囖 ~~~不過唔緊要喇, 呢個故事本身內容就簡單, 主線都好清晰, 反而睇人狗之間嘅感情戲最吸引.
Good evening   all all all all all all
SmileBean 發表於 2010-1-12 09:46 PM
係咪好襯口形呢
SmileBean 發表於 2010-1-12 09:46 PM
收到啦, 咪嗌左你囖豆豆....食左飯未呀?
Yes, thank you
係咪好襯口形呢
SmileBean 發表於 2010-1-12 09:48 PM
咁都幾襯喎
咁都幾襯喎
小飛機 發表於 2010-1-12 09:52 PM
揀過吖嘛
襯哂 all all all all all all all all all all
豆豆指嘅係飄飄吖?
小飛機 發表於 2010-1-12 09:34 PM
Yes, her new name called 'Pang pang',
咁丁滿 la
襯哂 all all all all all all all all all all
主任 發表於 2010-1-12 09:56 PM
主淫呢吓有高低音同節奏喎
主任 發表於 2010-1-12 09:56 PM
嘩!!! 淫淫使唔使搞到高低起伏, 咁多高潮呀???