返回列表 回復 發帖
但係唔記得咗佢係法國邊度
Fian. 發表於 2010-1-12 08:12 PM
今次偶遇左一次, 如果有緣嘅可能會再食到佢
姣鬆啲要唔要加d 檸汁, 茄汁呀?
小飛機 發表於 2010-1-12 07:03 PM
仲有 Tabasco
係o架...無論係27.8定係31.8都咁吸引...適合唔同食量嘅客戶群
好彩miss有睇到我呢份卷啫~~
篇字打咗好鬼死耐...做埋research再post返嚟俾個包膠妳

人哋唔知以為我走咗去kfc度做都似 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:05 PM
我個個 post 都會睇架啦
妳用咩輸入法架
係呀, 今晚食住家飯
小飛機 發表於 2010-1-12 08:28 PM
今日有冇出街街呀
睇老友狗狗
精彩文章
魅力 + 1000
機機破咗你紀錄喎
寫得真係好好
Fian. 發表於 2010-1-12 08:28 PM
thanks miss   

我覺得狗狗 兩個字用得多左, 但佢係主角冇計喇 我一路作一路諗番套戲情節, 都好回味同感人呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我周身痛添呀
Fian. 發表於 2010-1-12 08:21 PM
幫miss 按摩吓
今日有冇出街街呀
Fian. 發表於 2010-1-12 08:34 PM
冇呀, 今日休息下吖ma, 而且出街又凍....
今次偶遇左一次, 如果有緣嘅可能會再食到佢
小飛機 發表於 2010-1-12 08:31 PM
不過記得個價錢就會易搵啲
應該短期內都唔會上落得太大
不過法國銅蠔就真係加價加得緊要
以前都係 $45 一隻
尋日賣到成 $75 一隻
仲有 Tabasco
Fian. 發表於 2010-1-12 08:31 PM
泰巴士高配蛋撻, 呢個係最新食法
係o架...無論係27.8定係31.8都咁吸引...適合唔同食量嘅客戶群
好彩miss有睇到我呢份卷啫~~
篇字打咗好鬼死耐...做埋research再post返嚟俾個包膠妳

人哋唔知以為我走咗去kfc度做都似 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:05 PM
咁係妳有心機答 post 啫
惡魔寶盒~~
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:15 PM
不過我唔鍾意飲百事
不過記得個價錢就會易搵啲
應該短期內都唔會上落得太大
不過法國銅蠔就真係加價加得緊要
以前都係 $45 一隻
尋日賣到成 $75 一隻  ...
Fian. 發表於 2010-1-12 08:47 PM
係喎, 我醒起買完嘢果張單都有帶番去, 單上面應該有打個貨名, 可能仲放喺張餐枱度, 睇下見唔見?

d人見多人要就會加價, 市場問題
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-1-12 09:06 PM
good evening 淫淫