返回列表 回復 發帖
呢套電影唔錯呀, 又冇冷場, 同埋好彩尾段唔係好傷感, 又帶出要學狗狗咁忠心, 都算好溫馨結尾 同埋係真人真事改編架, 只係故事發生係日本, 而家電影係外國. ...
小飛機 發表於 2010-1-12 06:19 PM
呢套戲第日喺 Now 或者 Cable 番做都會再睇
隻秋田狗狗好可愛呀, 可能原本唔鍾意狗狗嘅, 睇完套戲都變左鍾意 係度都要thanks 撻撻冇介紹錯
小飛機 發表於 2010-1-12 06:22 PM
但係佢估悶到抽筋喎
咁尋日套狗狗戲好無睇呀
寇仲~ 發表於 2010-1-12 06:06 PM
試下 32 句描述下琴日套戲先

約左miss 手拖手
share牛包份量夠
千層餅又唔太漏
跟住睇左套狗狗

話說有隻秋田狗
可愛趣緻屬幼幼
意外走失周圍走
幸得李sir 將狗救

帶回屋企暫收留
但係佢老婆發嬲
唯有周圍搵人收
可惜無人願接受

sir真係愛狗狗
示範執波又用口
笑死觀眾拍爛手
終得女主人點首

過左一段日子後
秋田變左隻大狗
經常伴主人左右
又送上班唔願走

落班又見番狗狗
好景唔係經常有
sir病發就咁走
留低可憐秋田狗

風吹雪打瞓街頭
每日都往車站守
十數多年仍依舊
睇到有d 眼淚流

可幸導演忍下手
完滿結局不用愁
教育下代學習狗
忠心精神永長久

機機都要向秋田狗狗致敬
well 1888 page , 恭喜恭喜, 好意頭
啱啱洗晒啲碗
洗埋白白
洗咗第一機衫仲 "浪" 埋添
而家洗緊第二機衫
Fian. 發表於 12-1-2010 16:59
miss~~
妳都幾多嘢洗吓喎...要唔要人幫妳洗咁啲錢呢......

愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
依家食緊個蛋撻幻想緊隻生蠔
寇仲~ 發表於 2010-1-12 06:36 PM
姣鬆啲要唔要加d 檸汁, 茄汁呀?
個 31.8 嗰個餐好似好吸引咁喎
Fian. 發表於 12-1-2010 17:04
係o架...無論係27.8定係31.8都咁吸引...適合唔同食量嘅客戶群
好彩miss有睇到我呢份卷啫~~
篇字打咗好鬼死耐...做埋research再post返嚟俾個包膠妳

人哋唔知以為我走咗去kfc度做都似
但係佢估悶到抽筋喎
Fian. 發表於 2010-1-12 06:47 PM
如果撻撻同機機睇就緊係悶到抽筋啦
係o架...無論係27.8定係31.8都咁吸引...適合唔同食量嘅客戶群
好彩miss有睇到我呢份卷啫~~
篇字打咗好鬼死耐...做埋research再post返嚟俾個包膠妳

人哋唔知以為我走咗去kfc度做都似 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:05 PM
飄飄真係厲害, 你d 包膠好詳細
我都未見過呢個魔鬼寶盒!!!
小飛機 發表於 12-1-2010 17:25
惡魔寶盒~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks 飄飄, 圖文並茂, 好精彩呀, 魅力+100,000分
我試咗n次先post到...唔識點搞...upload幾次以為唔得啦...又話權限唔知幾多咁...諗住post條官網link過你睇...點知個post又出到喎...仲多咗兩張相...edit幾次先del到再出...真係啤一聲
咁拎啲衫過嚟我度洗住先囉

順手幫我洗埋
Fian. 發表於 12-1-2010 17:33
唔爭在幫我洗埋吖...仲仲咁好人屎...好心有好報o架
你真係好食得喎
以你咁嘅食量
你又真係唔算肥喎
Fian. 發表於 12-1-2010 17:35
miss~
可能呢...撻撻呢啲番書仔對美式fast food嘅反式脂肪...自娘胎以嚟已經產生咗抗體喇
miss~
可能呢...撻撻呢啲番書仔對美式fast food嘅反式脂肪...自娘胎以嚟已經產生咗抗體喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 07:27 PM
飄飄今日有冇食寶盒呀?