返回列表 回復 發帖
morning 今日飄飄開檔 飄飄咩事痛呢?
小飛機 發表於 12-1-2010 09:17
我都唔知咩事呀, 機器壞風濕翻發啩
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
哈哈, 飄飄意思係唔係 "大支野嘅人"
小飛機 發表於 12-1-2010 10:09
我冇咁諗呀...機機咪扭曲我意思
不過佢就激鬼屎人...都唔知好嬲定好笑
呢啲洗衣機唔好嘅地方就係唔可以洗洗吓再放衫落去洗
Fian. 發表於 2010-1-11 12:29 PM
從另一個角度睇,咁樣比較安全嘛…
痛痛快快吔番十個八個蝦包
小飛機 發表於 12-1-2010 10:14
自蝦包翻兜以嚟, 佢點只食十個八個咁少吖, 單係m記都唔只啦相信......仲要計埋mos
邊度先
如果個口就肯定我粗啲
Fian. 發表於 2010-1-11 12:39 PM
有幾粗呀?唔多覺喎!
飄飄一樓都全電視迷喇, 豆豆而家先知
小飛機 發表於 12-1-2010 10:16
真係呢...知我者都莫若機機你喇
各位午安呀~~
今日真係凍返好多呀...大家要保重身體至好呀!
起身開tv, 原來有鳳凰四重奏睇tim呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 12:14 PM
hello 飄飄
"Pui Pui" 就係撻撻對飄飄嘅專用名稱
小飛機 發表於 12-1-2010 10:21
咪俾佢睇到呢個post tim呀, 唔係佢仲得戚啲, 死不悔改
一個字:絕!
夢遺大師 發表於 2010-1-12 12:11 PM
thanks 夢夢~~~機機才疏學淺, 班門弄斧咋, miss 改左句 "慾火漸漸已高昇" 咁會仲好
咪俾佢睇到呢個post tim呀, 唔係佢仲得戚啲, 死不悔改
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 12:22 PM
就算撻撻睇唔到呢個post, 佢都唔會改架喇...
趁過農曆年前轉新髮型吖
小飛機 發表於 12-1-2010 10:23
真係知我心意...要喇要喇...真係要喇...以往呀我興逢大時大節(未至於連埋壽延囍鵲)兼自己牛一, 聖誕呀情人節呀etc之前都會去salon搞搞佢, 無論大搞小搞, 呢三幾年好少lu, 一年都唔知去唔去到一兩次, 今年年初一搭正情人節, 更加要整靚啲啦, 雖然冇情人啫, 但都要靚o架嘛唔係點鴻運當頭...點轉運喎
就算撻撻睇唔到呢個post, 佢都唔會改架喇...
小飛機 發表於 12-1-2010 12:27
呢層我都知...真嘅嘢唔好講出嚟吖嘛(假嘅更唔駛講)咁呀...之前佢係錯...但琴晚擺明就係特登啦...佢連like都可以打咗nike
真係呢...知我者都莫若機機你喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 12:21 PM
而且撻撻 & miss 都係電視迷, 你地可以話電視鐵三角
miss去咗邊樹呀...miss miss...一陣都市閒情有嘢啱我哋睇呀...記住睇都市閒情...萬勿錯過
thanks 夢夢~~~機機才疏學淺, 班門弄斧咋, miss 改左句 "慾火漸漸已高昇" 咁會仲好
小飛機 發表於 2010-1-12 12:25 PM
唔好誤會,我係話你「一次射足兩公升個一字夠絕咋!