返回列表 回復 發帖
係囉!我都相信就憑你隻小機機,不可能令鐵人廿八周身痛吧……
夢遺大師 發表於 2010-1-12 10:44 AM
當然啦, 小機機只會帶來舒服與興奮, 不會有痛楚成份
當然啦, 小機機只會帶來舒服與興奮, 不會有痛楚成份
小飛機 發表於 2010-1-12 10:55 AM
完全合理,小機機未起機就墮機,咩都做唔到,梗舒服啦,係個心唔多舒服…
鐵人廿八係咁舂你隻機,試圖急救,點知愈舂愈興奮,一時唔覺意揼爆咗…

唔好意思…阿尼陀佛…加埋阿門
完全合理,小機機未起機就墮機,咩都做唔到,梗舒服啦,係個心唔多舒服…
鐵人廿八係咁舂你隻機,試圖急救,點知愈舂愈興奮,一時唔覺意揼爆咗…
唔好意思…阿尼陀佛…加埋阿門 ...
夢遺大師 發表於 2010-1-12 11:04 AM
起唔到機又點會舒服呢 , 緊係搞到西水長流, 興奮至極嗌晒出嚟, 盡情發洩才舒服啊

btw, 琴晚 miss 同機機共進晚餐, 又係另一番舒服享受
唔好話個電話啦
我個人都過能晒期啦
Fian. 發表於 2010-1-10 05:26 AM
D嘢過期就會變壞,Miss,你夠壞未?
起唔到機又點會舒服呢 , 緊係搞到西水長流, 興奮至極嗌晒出嚟, 盡情發洩才舒服啊

btw, 琴晚 miss 同機機共進晚餐, 又係另一番舒服享受 ...
小飛機 發表於 2010-1-12 11:31 AM
好羨慕啊…
撐咗半晚算係咁~~~共渡甜蜜好光陰
Fian. 發表於 2010-1-9 09:21 AM
任何招式都玩得……香蕉青瓜將你吉
制服小夢有辦法~~~擘大個口將佢吔
Fian. 發表於 2010-1-9 09:39 AM
也文也武話好堅……一到埋牙腳軟先
THINK OF YOUR LITTLE DREAM~~~愛佢夠長又夠堅
Fian. 發表於 2010-1-9 09:58 AM
堅持撐多半粒鐘……你enjoy我感成功
和味嚟個大雜會~~~4 P 值得飲番杯
Fian. 發表於 2010-1-9 10:04 AM
杯酒言歡劈多樽……樂而忘返齊飲盡
係 part-time 嗰隻呀
Fian. 發表於 2010-1-10 05:48 AM
嘩!咁興奮?
製造浪漫我最醒
睇完戲再看星星
行下街市將餸拎
買雞要搵殘雞英

炒菜煲湯冇味精
條魚就要慢慢蒸
紅酒佳餚密密傾
浪漫舞步好溫馨

兩心相悅將 ...
小飛機 發表於 2010-1-9 10:38 PM
一個字:絕!
啲人渣都變能態架
Fian. 發表於 2010-1-10 06:03 AM
可惜仲未拉到,差佬點做嘢呀…
各位午安呀~~
今日真係凍返好多呀...大家要保重身體至好呀!
起身開tv, 原來有鳳凰四重奏睇tim呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
因為冇驗過吖嘛
Fian. 發表於 2010-1-10 11:16 PM
我驗過啦,冇38E,只得36D咋…
攬住個暖水袋同張被睇電視
Fian. 發表於 12-1-2010 07:11
咁早電視有咩好睇呀
good afternoon miss
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰