返回列表 回復 發帖
因為 miss 同機機 溫馨 緊呀麻...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 02:01 AM
琴晚同miss 撐枱腳, 好開心
我個高層都話冇上次甘好食
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 01:55 AM
Maybe 撻撻就係果位高層
冇呀, 我住mk, 邊有jusco喎, jusco十蚊店就有間, 都好大o架, 好多嘢賣, 要行有排行o架, 可以夠我消磨成日
我又唔覺出面好大風喎, 仲覺得呢排好暖tim, 係成日落毛毛雨煩啲啫 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:17 AM

山區係大風d

冇呀, 我住mk, 邊有jusco喎, jusco十蚊店就有間, 都好大o架, 好多嘢賣, 要行有排行o架, 可以夠我消磨成日
我又唔覺出面好大風喎, 仲覺得呢排好暖tim, 係成日落毛毛雨煩啲啫 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:17 AM

山區係大風d

山區係大風d
SmileBean 發表於 2010-1-12 02:21 AM
豆豆住半山區?
豆豆住半山
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:23 AM
相同諗法
莫非豆豆係大野人
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:25 AM
哈哈, 飄飄意思係唔係 "大支野嘅人"
咪以為我睇唔到呀...
冤枉呀大人...豆豆你抹黑我...我邊有喎...冇呀冇棵咁嘅樹
我好善良o架...
佢要豁出去...同埋keep fat係冇人可以阻止o架...正如佢要每日一蝦包...都係control唔到o架
人生在世呀嘛...至緊要佢自己鍾意

柴九哥話事齋:
人生有幾多個十年...最緊要痛痛快快!!!

*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:41 AM
痛痛快快吔番十個八個蝦包
咪以為我睇唔到呀...
冤枉呀大人...豆豆你抹黑我...我邊有喎...冇呀冇棵咁嘅樹
我好善良o架...
佢要豁出去...同埋keep fat係冇人可以阻止o架...正如佢要每日一蝦包...都係control唔到o架
人生在世呀嘛...至緊 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:41 AM

電視迷
SmileBean 發表於 2010-1-12 02:43 AM
飄飄一樓都全電視迷喇, 豆豆而家先知
i nike ar pui pui~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 03:01 AM
"Pui Pui" 就係撻撻對飄飄嘅專用名稱
我把頭髮一早打哂交啦...冇得搞...要搞咪俾人搞囉...自己搞唔到o架喇
自己咪平常咁洗頭囉...冇嘢o架...不過都成日驚過水過得唔夠乾淨...沖涼時咪起勢搵個花灑fe耐啲囉...冇計o架喇!
話時話, 我都應該係時候修修佢,  ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:02 AM
趁過農曆年前轉新髮型吖
Good Morning Miss and Everybody
good morning 夢夢
good morning 夢夢
小飛機 發表於 2010-1-12 10:33 AM
good morning
Good morning class and 主任
今日好凍呀
尋日做完運動今日周身痛呀
Fian. 發表於 2010-1-12 07:01 AM
尋日約咗機機做咩運動搞到周身痛呀
尋日約咗機機做咩運動搞到周身痛呀
夢遺大師 發表於 2010-1-12 10:35 AM
係miss 琴日朝做sit up 踼腿咋
係miss 琴日朝做sit up 踼腿咋
小飛機 發表於 2010-1-12 10:38 AM
係囉!我都相信就憑你隻小機機,不可能令鐵人廿八周身痛吧……