返回列表 回復 發帖
屋企閉關幾日...世上已千年咁呀...
琴晚先發現原來屋企樓下間大家食執咗個幾兩個月都唔知...仲鬼撳眼咁以為仲存在...然後今晚又發現原來火山石嗰邊(都係豉油街)有間boutique唔知幾時開咗又唔知...
我越來越懷疑自己係咪身處於旺角...乜都唔知
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
你快鬼啲去瞓啦...又話凍...唔駛理我喇...去搵周公捉棋啦!
掘泥~~
我去搵amigo陪我得喇...
右邊背脊同條腰呢幾晚又痛返
收檔去搵周公陪我睇早場~~
開檔~~
早晨 & 早抖, hi & bye
去搵周公幫我揼骨...好痛呀
Good morning class and 主任
今日好凍呀
尋日做完運動今日周身痛呀
攬住個暖水袋同張被睇電視
瞓覺
Good Morning Miss
Good Morning Everybody
Good morning class and 主任
今日好凍呀
尋日做完運動今日周身痛呀
Fian. 發表於 2010-1-12 07:01 AM
Miss 痛痛, 機機錫錫
開檔~~
早晨 & 早抖, hi & bye
去搵周公幫我揼骨...好痛呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 06:25 AM
morning 今日飄飄開檔 飄飄咩事痛呢?
吔左魔鬼未
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 12:15 AM
撻撻 轉左口味唔食蝦包食魔鬼啦
maybe motherboard or 電壓類 problem, just disconnected again la
SmileBean 發表於 2010-1-12 01:43 AM
豆豆部電腦仍然有問題
唔係牙..啱啱先食完..你地都唔鐘意食..廢事提姐..
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 01:50 AM
唔係吖, 撻撻介紹都唔錯吖 我都因為撻撻介紹所以食左 2次M 記蝦包 &1 次MOS 蝦包, 琴日同Miss 又試左個照燒牛肉包