返回列表 回復 發帖
我知...豆豆話我個虛擬image吖嘛
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Time to sleep la, get up early,
Gd night Pang pang & Tat tat
cu all
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
孺子可教也
+ 魅力 1000000
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:15 AM
no pang pang here ar
angry with u ga
我知...豆豆話我個虛擬image吖嘛
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:17 AM
<<你個公仔d頭髮長到落腳喎
經過今晚, 我發覺豆豆好鍾意幸災樂禍, 將佢嘅快樂建築響我痛苦之上, 激得人越嬲, 佢越開心, 歡喜到佢吖
係咁撳住半邊咀笑到停唔到
撻撻~~
今晚我響街見到麥翠嫻呀...你有冇印象呀...麥翠嫻...你嗰個年代應該識o架!
bye..掘泥
撻撻~~
今晚我響街見到麥翠嫻呀...你有冇印象呀...麥翠嫻...你嗰個年代應該識o架!
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:23 AM
應該好老啦喎
撻撻~~
你有落街咩
撻撻~~
老麥呀嘛..我記得
我諗佢都估唔到, 今時今日仲會有人記得有佢呢個人存在過, 仲要認得又講得出佢個名, 身為一個曾經嘅artist, 都算係咁喇! 唔知係咪佢睇得出我認得佢呢, 我只係瞬間望咗佢一眼, 擦肩而過, 但佢都迴避咗一嘢, 電光火石之間嗰吓避得好閃, 雖然已經洗盡鉛華, 但都仲係好易俾我認出, 可能因為我係超級電視精之故啦!
消減咗好多, 憔悴咗, 素顏之下更見歲月催人呀, 皮膚麻麻, 但輪廓冇變, 衣著普通到冇人會覺得係一個artist, 只似一個撲實嘅中女偶然響旺角街頭行過
逃避我的眼光...還是要一再偷看
唔阻你休息喇...早抖撻撻 & 豆豆
好彩響你臨走前記得講呢單嘢咋...一撞到佢時...就諗住今晚要返嚟同你講(可惜miss今晚忙撐枱腳啦, 唔係可能吹得仲開心更盡興)吹咗咁耐我都唔記得講
今日我終於出關喇...出咗幾個鐘頭...然後返嚟追電視...之後又落街同人食宵夜傾偈, 掛住傾口水多過茶食唔哂要打包(唔想累人收唔到工嘛, 但打包返嚟又仲未食)