返回列表 回復 發帖
我把頭髮一早打哂交啦...冇得搞...要搞咪俾人搞囉...自己搞唔到o架喇
自己咪平常咁洗頭囉...冇嘢o架...不過都成日驚過水過得唔夠乾淨...沖涼時咪起勢搵個花灑fe耐啲囉...冇計o架喇!
話時話, 我都應該係時候修修佢,  ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:02 AM
Same as your personal image
三點幾喇噃...你兩個仲唔瞓陪我呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我把頭髮一早打哂交啦...冇得搞...要搞咪俾人搞囉...自己搞唔到o架喇
自己咪平常咁洗頭囉...冇嘢o架...不過都成日驚過水過得唔夠乾淨...沖涼時咪起勢搵個花灑fe耐啲囉...冇計o架喇!
話時話, 我都應該係時候修修佢,  ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:02 AM
會唔會訓訓吓比d頭髮局親
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你估我係楊盼盼咩...歡樂滿東華呀
我又未去過莫斯科
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:05 AM
Now I call you Pang pang
Same as your personal image
SmileBean 發表於 12-1-2010 03:08
你未見過我...你又知...有詭異
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 03:08 AM
.
Now I call you Pang pang
SmileBean 發表於 12-1-2010 03:09
唔制...唔俾叫...唔准你咁嗌我

各位睇post者留意: 准許個准字...係咁寫嘅...not準...準係準備個準
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:09 AM
See your self-selected picture.
榴槤蛋撻 發表於 12-1-2010 03:08
點會呢...都傻嘅...大把人頭髮仲長過我啦...我仲要留o架
.
SmileBean 發表於 12-1-2010 03:10
齋打icon...呃post

不過放心...我唔會告發你嘅...

殊))))))))))))))))))))))))))))
唔制...唔俾叫...唔准你咁嗌我

各位睇post者留意: 准許個准字...係咁寫嘅...not準...準係準備個準
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:11 AM
準時 , 準確 etc...
齋打icon...呃post

不過放心...我唔會告發你嘅...

殊))))))))))))))))))))))))))))
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:13 AM
No, with a . (dot)
準時 , 準確 etc...
SmileBean 發表於 12-1-2010 03:14
孺子可教也
+ 魅力 1000000
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:09 AM
<<<<<<公仔呀
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
No, with a . (dot)
SmileBean 發表於 12-1-2010 03:15
正一懶人多辯駁
扣返魅力 999