返回列表 回復 發帖
話睇話睇...到而家都未開嚟睇...仲開住部tv聽緊無間音樂
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:26 AM
我以為你睇住黎 吹 tim
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
用暖水袋咪得lor,
Are you also want to keep fat
SmileBean 發表於 2010-1-12 02:27 AM
橫樹都fat 費事keep
係 look 野人
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 02:26 AM
眼碌碌 嗰隻
送貨事小呀...安裝先至係事大呀嘛
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:26 AM
Don't worry, step by step, follow the instructions
橫樹都fat 費事keep
榴槤蛋撻 發表於 12-1-2010 02:29
撻撻呢啲叫做...已經豁咗出去
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我以為你睇住黎 吹 tim
榴槤蛋撻 發表於 12-1-2010 02:28
我本來的確諗住係睇住嚟吹o架...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:33 AM
my name is 豁撻
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:33 AM
Devil Piu piu
Don't worry, step by step, follow the instructions
SmileBean 發表於 12-1-2010 02:32
我呢啲女人仔...都係需要男仕幫拖...始終呢家嘢都係男仕在行...三扒兩撥就搞得掂...俾我搞幾日都似...仲要身水身汗一頭煙天一半又地一半嗰隻
俾條老命你好過喇真係
我呢啲女人仔...都係需要男仕幫拖...始終呢家嘢都係男仕在行...三扒兩撥就搞得掂...俾我搞幾日都似...仲要身水身汗一頭煙天一半又地一半嗰隻
俾條老命你好過喇真係 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:35 AM
屋企無大佬, 細佬等幫手咩
Devil Piu piu
SmileBean 發表於 12-1-2010 02:34
咪以為我睇唔到呀...
冤枉呀大人...豆豆你抹黑我...我邊有喎...冇呀冇棵咁嘅樹
我好善良o架...
佢要豁出去...同埋keep fat係冇人可以阻止o架...正如佢要每日一蝦包...都係control唔到o架
人生在世呀嘛...至緊要佢自己鍾意

柴九哥話事齋:
人生有幾多個十年...最緊要痛痛快快!!!
咪以為我睇唔到呀...
冤枉呀大人...豆豆你抹黑我...我邊有喎...冇呀冇棵咁嘅樹
我好善良o架...
佢要豁出去...同埋keep fat係冇人可以阻止o架...正如佢要每日一蝦包...都係control唔到o架
人生在世呀嘛...至緊 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:41 AM
電視迷
屋企無大佬, 細佬等幫手咩
SmileBean 發表於 12-1-2010 02:37
我係一名獨居老人(爭在未裝平安鐘only)
電視迷
SmileBean 發表於 12-1-2010 02:43
係呀...我認呀!!!
點吖...我做得出就唔怕認!
!!!!
唔似得你呀...鬼鬼崇崇偷蕃薯
我係一名獨居老人(爭在未裝平安鐘only)
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:43 AM
而家d 社工正積極幫長者加裝平安鐘,
駛唔駛幫你報名呀