返回列表 回復 發帖
就算有咩冬瓜豆腐都唔換喇...$39皮..車$都蝕埋
榴槤蛋撻 發表於 12-1-2010 02:11
油錢都蝕埋...哈...你食個雙飛蝦包餐都三十幾啦
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
冇呀, 我住mk, 邊有jusco喎, jusco十蚊店就有間, 都好大o架, 好多嘢賣, 要行有排行o架, 可以夠我消磨成日
我又唔覺出面好大風喎, 仲覺得呢排好暖tim, 係成日落毛毛雨煩啲啫 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:17 AM
Jusco 類商店都好似要abt. $400 or over 先免費送貨
咩係abt呀? 恕小妹孤陋寡聞
冇呀, 我住mk, 邊有jusco喎, jusco十蚊店就有間, 都好大o架, 好多嘢賣, 要行有排行o架, 可以夠我消磨成日
我又唔覺出面好大風喎, 仲覺得呢排好暖tim, 係成日落毛毛雨煩啲啫 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:17 AM
山區係大風d
我用張枱黎噴油..冇油噴..就廢事砌起去
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 02:13 AM
用嚟砌模型ar .
咩係abt呀? 恕小妹孤陋寡聞
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:20 AM
about
豆豆住半山
豆豆住半山
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:23 AM
莫非豆豆係大野人
用嚟砌模型ar .
SmileBean 發表於 2010-1-12 02:22 AM
yea~~~好凍ar....又冇人暖腳..唔食飽d點訓得著...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
莫非豆豆係大野人
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 02:25 AM
野人
送貨事小呀...安裝先至係事大呀嘛
話睇話睇...到而家都未開嚟睇...仲開住部tv聽緊無間音樂
老野人
SmileBean 發表於 2010-1-12 02:25 AM
係 look 野人
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
yea~~~好凍ar....又冇人暖腳..唔食飽d點訓得著...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-12 02:25 AM
用暖水袋咪得lor,
Are you also want to keep fat