返回列表 回復 發帖
機機~ 你有冇收到禮物啊??我收到好多,只只都係我鍾意嘅公仔
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 08:10 PM
喵喵, 你收到咩公仔呀? 係唔係好靚架?

我收到個禮物, 咪就係呢個聖誕勳章囖
喵喵, 你收到咩公仔呀? 係唔係好靚架?

我收到個禮物, 咪就係呢個聖誕勳章囖
小飛機 發表於 2009-12-26 08:35 PM
兩只熊仔,一只米奇,仲有一只袋!好得意嘎!! 我好鍾意佢哋

啊??應該冇咁少過喔~你DF冇送俾你咩??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
兩只熊仔,一只米奇,仲有一只袋!好得意嘎!! 我好鍾意佢哋

啊??應該冇咁少過喔~你DF冇送俾你咩??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 08:38 PM
d 熊仔係唔係 teddy bear?

我地唔搞送禮物的, 一齊食飯開心下就算...哎,  好似有盒巧克力, 都係開左一齊食晒, 冇淨
d 熊仔係唔係 teddy bear?

我地唔搞送禮物的, 一齊食飯開心下就算...哎,  好似有盒巧克力, 都係開左一齊食晒, 冇淨
小飛機 發表於 2009-12-26 08:45 PM
我都有巧克力啊!不過未開,我都冇搞禮物,係佢哋要送俾我咋!!
我都有巧克力啊!不過未開,我都冇搞禮物,係佢哋要送俾我咋!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 09:48 PM
係咪真架
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 09:48 PM
巴閉喇, 喵喵晒命啦 ... 做女仔係多人送禮物
係咪真架
主任 發表於 2009-12-26 09:57 PM
當然啦!我受歡迎啊嘛~~~
巴閉喇, 喵喵晒命啦 ... 做女仔係多人送禮物
小飛機 發表於 2009-12-26 09:58 PM
我冇曬命啊! 知道就好,幾時你都送份俾我??
當然啦!我受歡迎啊嘛~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 10:28 PM
咁惡死都受歡迎 唔係好信得過喎
除非喵喵好靚女啦
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咁惡死都受歡迎 唔係好信得過喎
除非喵喵好靚女啦
主任 發表於 2009-12-27 12:22 PM
我恶S???你都係第一個咁講我嘅人囖!咩叫唔信得過

人哋好丑嘎!你野野都踩中人哋条刺 估唔到任任係D咁嘅人
我冇曬命啊! 知道就好,幾時你都送份俾我??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 10:29 PM
good evening 喵喵 送盒 "飛行棋" 過你玩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good evening 喵喵 送盒 "飛行棋" 過你玩
小飛機 發表於 2009-12-27 09:37 PM
可唔可以送其它啊??飛行棋我有啦!!
可唔可以送其它啊??飛行棋我有啦!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:54 PM
喵喵, 別少看這套棋, 這是飛一般的飛行棋啊 因為是小飛機送的
hey.......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
good morning 喵喵