返回列表 回復 發帖
咪就係, 等咗成晚都冇人上, 家陣都係得我同你同埋撻撻咋
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 01:23 AM
Better than none
你哋玩唔玩麻雀...鋤dee同十三張嗰啲games o架? 呢幾日我玩緊...最啱消磨時間解悶...最緊要係唔駛錢吖嘛!
畫面又靚...公仔又cute
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
你哋玩唔玩麻雀...鋤dee同十三張嗰啲games o架? 呢幾日我玩緊...最啱消磨時間解悶...最緊要係唔駛錢吖嘛!
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 01:27 AM
呢度嘅Games ???
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 01:27 AM
i don't gambling
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我分分鐘會 disconnect
呢度嘅Games ???
SmileBean 發表於 12-1-2010 01:28
online games嚟o架, 但免安裝, 免dl, 可以唔駛註冊的, 超方便, 早幾日無意中發現的
i don't gambling
榴槤蛋撻 發表於 12-1-2010 01:29
我都唔賭o架...但而家係講緊玩games之嘛...又唔駛用真錢嘅...唔駛買點數都玩得...hea最啱
又唔駛煲, 又唔會沉迷
我分分鐘會 disconnect
SmileBean 發表於 12-1-2010 01:31
何解呢...你都走埋又少一個人吹...
我都唔賭o架...但而家係講緊玩games之嘛...又唔駛用真錢嘅...唔駛買點數都玩得...hea最啱
又唔駛煲, 又唔會沉迷
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 01:33 AM
i don't gaming
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
以前我都有玩呢類games, 但玩玩吓玩唔到, 刪咗變咗冇online games啱我玩, 而家有呢個就good喇
online games嚟o架, 但免安裝, 免dl, 可以唔駛註冊的, 超方便, 早幾日無意中發現的
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 01:32 AM
我以前玩過戲谷Mahjong and Big2,
Just disconnected
咦撻撻~
自惡魔寶盒推出以來, 你好似少咗提同食蝦包咁喎, 新寵係咪轉移咗去寶盒度呢
最緊要斷完線...返嚟join返我哋繼續吹...唔係悶鬼屎我都得喇...今晚又唔知幾點至瞓
何解呢...你都走埋又少一個人吹...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 01:34 AM
maybe motherboard or 電壓類 problem, just disconnected again la