返回列表 回復 發帖
有啊,請再試試
http://www.price.com.hk/product.php?p=112486
http://www.price.com.hk/product.php?p=111822
夢遺大師 發表於 2010-1-11 11:45 AM
呢啲洗衣機唔好嘅地方就係唔可以洗洗吓再放衫落去洗
機機要遮埋miss o架...唔好俾雨揼親佢洗完又吹靚個頭...整花個妝...有損花容月貌呀
我都最鬼憎人哋沖完涼洗完個頭...然後出街俾雨揼...搞到人哋行路要頭耷耷...個妝花咗好唔開心o架嘛
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Miss病情入膏肓
本應一命就嗚呼
忽然洗滌了心湖
猶如灌頂嘗醍醐
人生並非盡皆苦
朋友比鄰未為孤
積極向上無所負
將會覓得好丈夫
夢遺大師 發表於 2010-1-11 11:59 AM
字唔押韻喎夢夢
撻撻而家都揸住中指
小飛機 發表於 11-1-2010 12:26
佢唔會嗱我啩......相信
要昅住 miss 煮餸 ...唔~~準~~偷~~食

不過試味可以 , 俾舊我試下
小飛機 發表於 2010-1-11 12:00 PM
咁我哋一齊偷食囉
香港多數都係邪骨啦!
夢遺大師 發表於 2010-1-11 12:02 PM
咁有女賓架嘛
佢唔會嗱我啩......相信
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:31 PM
哈哈...我講笑姐, 撻撻緊係唔會啦
咁有女賓架嘛
Fian. 發表於 2010-1-11 12:33 PM
我有男賓
呢啲洗衣機唔好嘅地方就係唔可以洗洗吓再放衫落去洗
Fian. 發表於 11-1-2010 12:29
滾筒式洗衣機會令人諗起啲變態嘢...就係啲變態狂徒同殺人犯至鍾意將人哋啲bb呀...小動物呀...掟入去攪攪攪
咁攪法...犧牲咗啲小生命之餘...仲搞壞埋人哋屋企部洗衣機tim呀
咁有女賓架嘛
Fian. 發表於 11-1-2010 12:33
maybe女賓都有邪骨服務呢......話唔埋o架喎...

係呢...miss今日咁早起身嘅? 係咪因為約咗機機呢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:03 PM
日日都瞓到自然醒架啦
我今朝瞓到五點幾六點起咗身
跟住執屋吸塵同做運動
機機要遮埋miss o架...唔好俾雨揼親佢洗完又吹靚個頭...整花個妝...有損花容月貌呀
我都最鬼憎人哋沖完涼洗完個頭...然後出街俾雨揼...搞到人哋行路要頭耷耷...個妝花咗好唔開心o架嘛 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:29 PM
好啦...我拉埋miss 入個膠笠, 咁咪唔會冧親外面, 但搞到下面好濕喎
蝦佬~~柯
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-11 12:04 PM
Good afternoon 撻撻
食咗嘢未呀
唔知miss 呢? 但我就係為左 miss
小飛機 發表於 2010-1-11 12:05 PM
你日日都咁早起身架啦
我驚我條件反射,一時唔小心反手擊落你架小型客機喎
究竟你同Miss,邊個粗D?
夢遺大師 發表於 2010-1-11 12:07 PM
邊度先
如果個口就肯定我粗啲