返回列表 回復 發帖
我鍾意去大陸揼架
有時會去澳門揼
不過就唔鍾意喺香港揼
Fian. 發表於 2010-1-11 11:43 AM
香港多數都係邪骨啦!
係呢...miss今日咁早起身嘅? 係咪因為約咗機機呢
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
小僧D機能其實都唔係好掂,Miss幾時得閒幫我拍番好佢啦唔該!
夢遺大師 發表於 2010-1-11 11:15 AM
呢d 粗重嘢等我嚟喇 摏 兩嘢頂得住冇?
你估你係superman咩
夢遺大師 發表於 2010-1-11 12:01 PM
我係super 機
蝦佬~~柯
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
係呢...miss今日咁早起身嘅? 係咪因為約咗機機呢
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:03 PM
唔知miss 呢? 但我就係為左 miss
蝦佬~~柯
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-11 12:04 PM
hello 撻撻
呢d 粗重嘢等我嚟喇 摏 兩嘢頂得住冇?
小飛機 發表於 2010-1-11 12:03 PM
我驚我條件反射,一時唔小心反手擊落你架小型客機喎
究竟你同Miss,邊個粗D?
香港多數都係邪骨啦!
夢遺大師 發表於 11-1-2010 12:02
我諗睇吓咩場o架啫...唔係度度都係啩唔去得多...又點知多數都係邪呢? 咁大陸同澳門咪仲多
人唔邪, 就算去揼邪骨, 都可以冇嘢發生o架啫
今朝好齊人呵...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我腰力不嬲都好嗰喎
我仲整到一字馬添呀
Fian. 發表於 2010-1-11 11:29 AM
really?! miss 好厲害...再擘大d 喇
午安呀撻撻...食咗晏未(唔係又蝦包啩)
我係super
小飛機 發表於 2010-1-11 12:04 PM
即係唔只係普通基佬,仲係超級基佬?你都好公開喎…
午安呀機機, 做緊咩呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:00 PM
已家搞緊豬料 搞快d 搞快d, 要約miss 去街街
即係唔只係普通基佬,仲係超級基佬?你都好公開喎…
夢遺大師 發表於 2010-1-11 12:09 PM
錯喇~~~我係一個淨係鍾意女人嘅機佬 , 仲要係唔靚唔鍾意, d扒留俾夢夢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件