返回列表 回復 發帖
唔好意思!!我今晚同人出去食宵夜,所以就晏咗啊!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-25 04:21 AM
哦! 食左咩夜宵呀? 聖誕快樂啊
good evening 喵喵
好,请多关照
緊係有掛住你喇~~~我將喵喵掛左係身度喇
小飛機 發表於 2009-12-25 09:04 AM
原來你咁有我心嘅! 我將你掛喺電腦臺度,都係正確嘅選擇喔~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
哦! 食左咩夜宵呀? 聖誕快樂啊
小飛機 發表於 2009-12-25 09:05 AM
蛤蟆囖!不過好好笑,我哋個個都喺度斗嘴~~~
好,请多关照
腾飞 發表於 2009-12-25 09:04 PM
我叫喵喵啊!得閒多D入嚟坐下,傾下計啦!!
蛤蟆囖!不過好好笑,我哋個個都喺度斗嘴~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 01:58 AM
morning 喵喵 有時同fd 食下嘢, 串串咀都好好玩, 好 enjoy
好,请多关照
腾飞 發表於 2009-12-25 09:04 PM
hello 聖誕快樂啊
morning 喵喵 有時同fd 食下嘢, 串串咀都好好玩, 好 enjoy
小飛機 發表於 2009-12-26 09:34 AM
係同事啊!佢哋有人生日~~請食宵夜。佢哋好好玩,我哋早班同夜班都好多笑聲
喵喵圣诞快乐,今日拆佐礼物未啊
條骨都無佐lu
貓貓聖誕快樂啊!

我尋晚就拆咗啦!有好多禮物,師父又送俾我我好開心~~
收到嘅禮物,我全部都好鍾意
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 07:10 PM
喵~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 07:10 PM
good evening 喵喵 嘩喵喵收到咁多禮物, 真係happy
good evening 喵喵 嘩喵喵收到咁多禮物, 真係happy
小飛機 發表於 2009-12-26 08:04 PM
機機~ 你有冇收到禮物啊??我收到好多,只只都係我鍾意嘅公仔