返回列表 回復 發帖
飽飽~~
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
總算個天都對我衰唔哂...去ok買嘢飲...夠廿蚊有獎抽...一向冇抽獎命嘅我...竟然都抽到張免費換一件西餅嘅coupon
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
洗碗再洗白白
大家頭先有冇睇do do姐同艾粒做嘅遊戲節目呀?
撻撻真係蝦包做宵夜呀? 有冇叫double呀咁?
總算個天都對我衰唔哂...去ok買嘢飲...夠廿蚊有獎抽...一向冇抽獎命嘅我...竟然都抽到張免費換一件西餅嘅coupon
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:36 AM
仲以為抽到大獎...teddy tim..去7-11 抽 kitty 好過啦..唔要都賣到$
撻撻真係蝦包做宵夜呀? 有冇叫double呀咁?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:42 AM
蝦包+粥+腸粉
back
大家頭先有冇睇do do姐同艾粒做嘅遊戲節目呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:40 AM
有呀~~
開餐先...可惜買唔到kfc...一排冇幫襯...營業時間改咗都唔知
食唔到惡魔寶盒, 勁唔開心呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:07 AM
Why you didn't bought it when you on the way back .
唉...十八銀...我點解唔去m記買兩個豬柳蛋呢...相信點都飽過而家
諗住過咗九點, 冇廿蚊餐優惠唔鬼去啦...
我仲係好肚餓呀...想食紅豆批...oreo麥旋風...新地...九件裝麥樂雞...double蝦包同脆辣雞腿...
唔制呀...我 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:32 AM
豬柳蛋 x 2, do you want to keep fat, Piu Piu
洗碗再洗白白
Fian. 發表於 2010-1-11 12:39 AM
Miss, your habit changed .
我返嚟喇
食第幾餐呀, 仲有嘅
瞓喇 Good night Miss & all
主任 發表於 2010-1-10 11:52 PM
食咗三餐
啱啱食晒
Time to sleep la, good night all