返回列表 回復 發帖
機機又點會同佢玩到 high high 哋呀
佢哋都未見過面
Fian. 發表於 2010-1-10 11:27 PM
噢...冇機會了
in Pearl
SmileBean 發表於 2010-1-10 11:40 PM
做咗大半喇
眼訓了, 聽日再見! good night miss & everybody
做咗大半喇
Fian. 發表於 2010-1-10 11:41 PM
Close to ending lor.
噢...冇機會了
小飛機 發表於 2010-1-10 11:41 PM
你去廣東燒味食嘢咪見到佢囉
眼訓了, 聽日再見! good night miss & everybody
小飛機 發表於 2010-1-10 11:42 PM
Good night 機機
聽日見
食粥
食粥
Fian. 發表於 2010-1-10 11:48 PM
食第幾餐呀, 仲有嘅
瞓喇 Good night Miss & all
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
食第幾餐呀, 仲有嘅
瞓喇 Good night Miss & all
主任 發表於 2010-1-10 11:52 PM
Gd night Chu Yam & Plane !
I'm lazy again
Die hard finished la, white white lor
開餐先...可惜買唔到kfc...一排冇幫襯...營業時間改咗都唔知
食唔到惡魔寶盒, 勁唔開心呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
開餐先...可惜買唔到kfc...一排冇幫襯...營業時間改咗都唔知
食唔到惡魔寶盒, 勁唔開心呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 12:07 AM
我就食左啦 惡魔寶盒,
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔知撻撻有冇打乞嚏呢...miss同機機話鍾意食榴槤喎
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:56 PM
梗係有啦..係7-11換 kitty 都跌哂落地
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
食完...但一啲飽肚感都冇...食完好似冇食過嘢咁...嘥咗我十八銀
唉...十八銀...我點解唔去m記買兩個豬柳蛋呢...相信點都飽過而家
諗住過咗九點, 冇廿蚊餐優惠唔鬼去啦...
我仲係好肚餓呀...想食紅豆批...oreo麥旋風...新地...九件裝麥樂雞...double蝦包同脆辣雞腿...
唔制呀...我要食惡魔寶盒呀...