返回列表 回復 發帖
唔係喎...我同姣鬆啲係玩真胸圍喎...我玩果個係 36E架!!!
小飛機 發表於 2010-1-10 10:13 PM
咪大到可以裝公仔麵食
嘩~~睇到好肚餓.. 落街買宵夜先...
榴槤蛋撻 發表於 10-1-2010 22:23
你唔係又蝦包做宵夜呀化...還是白粥?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
聽日每樣買少少
一邊飲酒一邊傾偈慢慢食
睇吓聽日有冇法國銅蠔同埋愛爾蘭嘅生蠔
仲有我想食美國車厘蜆
你有冇食過呀
係生食架
或者食阿拉斯加蟹腳{:2 ...
Fian. 發表於 2010-1-10 10:20 PM
我食左車厘子, 但又未食過車厘蜆喎 , 不過miss 發板我咩到食, yeah!!!
咩喎, 我係全日未食過嘢呀, 頭先係瞓第二轉o架喇, coz悶到瞓著, 悶到傻咗, 咁瞓法啲時間又搞到錯哂, 今晚又唔知幾點先瞓得著
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:15 PM
我晚晚都做賊架啦
今晚我都瞓到成六點先起身呀
冇返幾日啦...又會而家先問嘅
唔係又點會呢個時辰響樹喎
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:23 PM
琴日都問過你啦, 因為奇怪琴日見你晏晝出現....你唔係話聽日先last day 咩?
Miss, 係喎, 我都未買定飛 , 不過晏晝應該冇咩人睇睇啩, 我又想同你一齊先揀位, 聽日可以見左面之後買飛先, 再食包包  , 首詩要加分1000000000000分  ...
小飛機 發表於 2010-1-10 10:18 PM
閒日晏晝實買到飛啦
入到場鍾意邊度坐邊度都得呀
我晚晚都做賊架啦
今晚我都瞓到成六點先起身呀
Fian. 發表於 10-1-2010 22:25
miss呢啲就算做賊...都只會係偷心賊...如果係男人就肯定係採花賊
我都估到..會唔會行山天黑迷路..坐直升機落山呢
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-10 09:25 PM
我都想直昇機呀!!! 都未坐過
琴日都問過你啦, 因為奇怪琴日見你晏晝出現....你唔係話聽日先last day 咩?
小飛機 發表於 10-1-2010 22:28
咁好記性嘅你...哋
本來係...但基於某種原因...就咁喇
嘩~~睇到好肚餓.. 落街買宵夜先...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-10 10:23 PM
又蝦包
冇返幾日啦...又會而家先問嘅
唔係又點會呢個時辰響樹喎
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:23 PM
唔係十一號 last day 咩
我連車厘子都n年冇食過呀...講起都好想食...車厘子唔平o架...女仔食特別好...補血吖嘛

車厘茄都ok鍾意食o架
咪大到可以裝公仔麵食
Fian. 發表於 2010-1-10 10:24 PM
我地咪就係攞左姨姨個 36E胸圍裝麵食囖 ....一兜俾姣鬆啲食, 一兜我自己食, 仲有D 奶味添, 正
我食左車厘子, 但又未食過車厘蜆喎 , 不過miss 發板我咩到食, yeah!!!
小飛機 發表於 2010-1-10 10:25 PM
聽日拍住拖去買餸
我要出去啦。。。拜拜各位。。。
cocacola87 發表於 2010-1-10 09:29 PM
bye bye可樂 , 而家先見到呢個post