返回列表 回復 發帖
咁搞法...咪咪生熱痱都似
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:08 PM
真係笑左出黎...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
未呀...咩都未食過...miss係咪請我嚟妳樹食飯呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:10 PM
瞓醒就掛住食
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
瞓醒就掛住食
主任 發表於 2010-1-10 10:11 PM
主任打佢羅由..
人哋係講緊獨守空幃呀...冇size同cup分o架
你成日同機機玩開胸圍...應該明o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 04:51 PM
唔係喎...我同姣鬆啲係玩真胸圍喎...我玩果個係 36E架!!!
大淫釀咪好似主任..主任有冇打乞嗤呀
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-10 10:08 PM
............
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
瞓醒就掛住食
主任 發表於 10-1-2010 22:11
咩喎, 我係全日未食過嘢呀, 頭先係瞓第二轉o架喇, coz悶到瞓著, 悶到傻咗, 咁瞓法啲時間又搞到錯哂, 今晚又唔知幾點先瞓得著
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咪係...冷底褲就聽得多啫(仲大鑊過冷bra)
仲要用粗冷tim
激吻心愛嘅機機
聽日係咪買定飛
拖住 MISS 手指尾
拍拖睇場狗狗戲
食埋包包好好味
家政烹飪唔怕肥
親自下廚做壓尾
誠意煮餐招待你  ...
Fian. 發表於 2010-1-10 07:03 PM
Miss, 係喎, 我都未買定飛 , 不過晏晝應該冇咩人睇睇啩, 我又想同你一齊先揀位, 聽日可以見左面之後買飛先, 再食包包  , 首詩要加分1000000000000分
咩喎, 我係全日未食過嘢呀, 頭先係瞓第二轉o架喇, coz悶到瞓著, 悶到傻咗, 咁瞓法啲時間又搞到錯哂, 今晚又唔知幾點先瞓得著
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 10:15 PM
飄飄今日唔使返工喇?
嘩...聽晚好豐富啊 ...我鍾意鵝肝多士, miss 話好拿手架 我又食生蠔, 但唔使太多, 留肚食扒, 羊扒牛扒我都食架 仲有我請埋睇戲啦   ...
小飛機 發表於 2010-1-10 10:08 PM
聽日每樣買少少
一邊飲酒一邊傾偈慢慢食
睇吓聽日有冇法國銅蠔同埋愛爾蘭嘅生蠔
仲有我想食美國車厘蜆
你有冇食過呀
係生食架
或者食阿拉斯加蟹腳
聽日睇吓乜嘢靚先
黑椒日本和牛要配牛油鮮露筍
一於買支上善如水嚟飲
如果想飲紅酒屋企有兩支係任任存喺度架
我同任任冇計嘅
............
主任 發表於 10-1-2010 22:13
我唔會舉報主任你齋出icon 呃post嘅

殊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
尋日去左最愛度呀,同佢食飯,妳有無同EE去唱K呀
寇仲~ 發表於 2010-1-10 07:22 PM
唔怪得琴日唔見姣鬆啲啦
未呀...咩都未食過...miss係咪請我嚟妳樹食飯呀
我好多日冇煮飯喇
今晚食尋晚淨低嘅龍蝦粥
聽日每樣買少少
一邊飲酒一邊傾偈慢慢食
睇吓聽日有冇法國銅蠔同埋愛爾蘭嘅生蠔
仲有我想食美國車厘蜆
你有冇食過呀
係生食架
或者食阿拉斯加蟹腳{:2 ...
Fian. 發表於 2010-1-10 10:20 PM
嘩~~睇到好肚餓.. 落街買宵夜先...
飄飄今日唔使返工喇?
小飛機 發表於 10-1-2010 22:19
冇返幾日啦...又會而家先問嘅
唔係又點會呢個時辰響樹喎