返回列表 回復 發帖
主任午安...
好悶呀我, 佢哋唔知去哂邊, 撻撻say完個hi之後又潛咗水, 仲仲去咗買洗衣機, miss就覺豬仔
得我響樹hea同玩胸圍
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 03:32 PM
而家有我陪妳囉
有冇人知點解咁耐唔見棋棋上嚟嘅? 好耐冇見到佢嚟吹水喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 03:33 PM
唔通已經遺棄咗我哋
午安主任 今朝一早同老媽去睇婆婆,同佢食完野,
跟住去左買洗衣機呀,今日好似仲忙過返工
你又唔去街 無去飲返杯檸蜜咩  ...
寇仲~ 發表於 2010-1-10 04:16 PM
個洗衣機卒之冇得整牙
買部新嘅幾錢呀
我屋企而家呢部嗰時買咗三千幾
我返黎啦 仲買左家香雞添呀 妳玩個胸圍咩size 咩cup架
一隻手唔得哂架
寇仲~ 發表於 2010-1-10 04:20 PM
家鄉雞十九幾年前喺佐敦食過一次覺得唔係咁好食
其實我係唔鍾意食咁厚嘅麵包糠
應該咁大個女都唔知有冇食過五次
而家到我去恰陣喇, 悶到瞓著
都唔知今晚食咩好, 成日都未食嘢
懶洋洋...悶到攰...
唔通今晚又要食m記20蚊餐
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 06:31 PM
已經唔使返工喇咩
一於咁話 869688

漏左未買朱古力
再舐miss兩粒的
玩晒所有嘅花式
爆漿果下好刺激
小飛機 發表於 2010-1-9 10:18 AM
激吻心愛嘅機機
聽日係咪買定飛
拖住 MISS 手指尾
拍拖睇場狗狗戲
食埋包包好好味
家政烹飪唔怕肥
親自下廚做壓尾
誠意煮餐招待你
個洗衣機卒之冇得整牙
買部新嘅幾錢呀
我屋企而家呢部嗰時買咗三千幾
Fian. 發表於 2010-1-10 06:37 PM
搵人睇過整機要600蚊,整完又唔知玩幾耐,
咁依家買過部三洋特價都係1560蚊,有五年保用,當佢用五年都低啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening 仲仲
尋日去咗邊呀
唔見你蒲頭嘅
Fian. 發表於 2010-1-10 06:30 PM
尋日去左最愛度呀,同佢食飯,妳有無同EE去唱K呀
Fian. 發表於 2010-1-10 06:42 PM
今次食一樣唔好食
而家都好少人再叫家鄉雞做家鄉雞lu...雖然我曾幾何時都係咁...嗰屎我直情背到唔知原來一早已經唔興叫家鄉雞...又道聽途說有人話因為某種原因唔可以再叫做家鄉雞喎...話係啲雞有問題...之後就慣咗改口keep住嗌kfc喇
...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 04:50 PM
啱食完~~超正
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
而家有我陪妳囉
Fian. 發表於 2010-1-10 06:34 PM
兩個女人玩胸圍
Fian. 發表於 2010-1-10 06:42 PM
家鄉雞十九幾年前喺佐敦開過..但比人話炸左隻老鼠仔比人食..所以執左...幾年前回歸..叫KFC
搵人睇過整機要600蚊,整完又唔知玩幾耐,
咁依家買過部三洋特價都係1560蚊,有五年保用,當佢用五年都低啦
寇仲~ 發表於 2010-1-10 07:20 PM
係咪全自動呀
尋日去左最愛度呀,同佢食飯,妳有無同EE去唱K呀
寇仲~ 發表於 2010-1-10 07:22 PM
冇呀
其實都唔係太想去
因為佢打俾我嗰陣我瞓緊覺
尋日同佢上咗大陸揼骨
啱食完~~超正
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-10 08:24 PM
啲家鄉雞??