返回列表 回復 發帖
啲人去哂邊呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
悶屎人喇...唔知大家響樹做緊咩呢呵
主任午安...
好悶呀我, 佢哋唔知去哂邊, 撻撻say完個hi之後又潛咗水, 仲仲去咗買洗衣機, miss就覺豬仔
得我響樹hea同玩胸圍
有冇人知點解咁耐唔見棋棋上嚟嘅? 好耐冇見到佢嚟吹水喇
仲仲 唔去反
主任 發表於 2010-1-10 03:09 PM
午安主任 今朝一早同老媽去睇婆婆,同佢食完野,
跟住去左買洗衣機呀,今日好似仲忙過返工
你又唔去街 無去飲返杯檸蜜咩
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
主任午安...
好悶呀我, 佢哋唔知去哂邊, 撻撻say完個hi之後又潛咗水, 仲仲去咗買洗衣機, miss就覺豬仔
得我響樹hea同玩胸圍
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 03:32 PM
我返黎啦 仲買左家香雞添呀 妳玩個胸圍咩size 咩cup架
一隻手唔得哂架
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
而家都好少人再叫家鄉雞做家鄉雞lu...雖然我曾幾何時都係咁...嗰屎我直情背到唔知原來一早已經唔興叫家鄉雞...又道聽途說有人話因為某種原因唔可以再叫做家鄉雞喎...話係啲雞有問題...之後就慣咗改口keep住嗌kfc喇
仲仲...你買kfc都唔預我...我想食惡魔寶盒呀
人哋係講緊獨守空幃呀...冇size同cup分o架
你成日同機機玩開胸圍...應該明o架
Good evening class and 主任
骨丫芙他...noon(搵唔到其他字代替) miss & all
大家食咗晏仔未呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 12:14 PM
頭先去咗瞓覺豬
good evening 飄飄
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-1-10 12:37 PM
Good evening 仲仲
尋日去咗邊呀
唔見你蒲頭嘅
而家到我去恰陣喇, 悶到瞓著
都唔知今晚食咩好, 成日都未食嘢
懶洋洋...悶到攰...