返回列表 回復 發帖
猫猫豬買完猫糧嗱
畸形人類研究科
yes...but I am also thinking to operate a small business in VAN or SYD...
畸形人類研究科
Yup, you are right..
畸形人類研究科
豆腐佬有边日返工吾眼训啊
lhy92725 發表於 2012-12-1 11:51 AM
有伊伊豆腐就精神...........病
型 英 帥 靚 正
买佐啦,喉咙吾多舒服,买佐陈皮川贝南北杏煲汤
條骨都無佐lu
有伊伊豆腐就精神...........病
chan200308 發表於 2012-12-1 12:07 PM
你自己有病就咪亂講人
畸形人類研究科
买佐啦,喉咙吾多舒服,买佐陈皮川贝南北杏煲汤
lhy92725 發表於 2012-12-1 12:08 PM
要好好休息下喇
畸形人類研究科
你自己有病就咪亂講人
go2david 發表於 2012-12-1 12:09 PM
相思病  豆腐 + 伊伊
型 英 帥 靚 正
相思病  豆腐 + 伊伊
chan200308 發表於 2012-12-1 12:12 PM
頂, 你講少一日得唔得
畸形人類研究科
頂, 你講少一日得唔得
go2david 發表於 2012-12-1 12:15 PM
心裡心裡有個迷

作曲﹕Joel Villanueva 作詞﹕黃沾 編曲﹕Double C Music Workshop/王雙駿 完整歌詞﹕
心裡心裡有個謎,難解、難計。心裡心裡呢個謎,長在-心底。
呢個呢個心裡謎,完全係-圍住你。呢個呢個心裡謎,長令-我入迷 。
熱愛之花,在我心中,開出璀璨,發出美麗。 為你相思,為你著迷,
在深心裡,愛得美麗。 請你請你解那迷,莫再將-情懷閉。
開放心裡俾我謎,迷盡一世。- -- 心裡心裡有個謎,難解、難計。
心裡心裡呢個謎,長令-我入迷。 呢個呢個心裡謎,完全係-圍住你。
呢個呢個心裡謎,長令-我入迷 。 熱愛之花,在我心中,開出璀璨,發出美麗。
為你相思,為你著迷,在深心裡,愛得美麗。 請你請你解那迷,莫再將-情懷閉。
開放心裡俾我謎,迷盡一世。- -- 熱愛之花,在我心中,開出璀璨,發出美麗。
為你相思,為你著迷,在深心裡,愛得美麗。 請你請你解那迷,莫再將-情懷閉。開放心裡俾我謎,迷盡一世。
型 英 帥 靚 正
护士姐姐都吾黎豆腐铺咯
條骨都無佐lu
老陳想护士姐姐唔黎豆腐铺
真匿名
唉...預左啦
畸形人類研究科