返回列表 回復 發帖
呢個台灣白姐姐好出名啊....可以話係仔都冧佢
小飛機 發表於 2010-1-9 09:25 PM
我都聽過佢個名..未見過個人..連名都唔識讀
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
個香港小姐就唔掂...佢當選果晚係我屋企附近果間糖水鋪..嘈之巴閉..
我都聽過佢個名..未見過個人..連名都唔識讀
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-9 09:29 PM
我見有巴士廣告地鐵廣告都有佢, 但最多係d 講靚女網區度見到
Night night class and "Chu Yum"
個香港小姐就唔掂...佢當選果晚係我屋企附近果間糖水鋪..嘈之巴閉..
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-9 09:33 PM
哎呀! 而家邊個係港姐我都唔知喎, 如果佢出番本寫真都仲可能會留意下
我見有巴士廣告地鐵廣告都有佢, 但最多係d 講靚女網區度見到
小飛機 發表於 2010-1-9 09:38 PM
係咩~~賣乜廣告
miss 番來了
哎呀! 而家邊個係港姐我都唔知喎, 如果佢出番本寫真都仲可能會留意下
小飛機 發表於 2010-1-9 09:40 PM
成班model 出黎行catwalk,..最差果個
Night night class and "Chu Yum"
Fian. 發表於 2010-1-9 09:39 PM
Miss, 果九方仲係唔work?
飲大兩杯啱啱發能完脾氣去拍尻九方個 keyboard
就俾我拍番好
你話呢個仆佳係咪賤骨頭吖
唔能揼尻佢都唔會好架
miss 番來了
小飛機 發表於 2010-1-9 09:40 PM
機機:你仲唔換季..
係咩~~賣乜廣告
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-9 09:40 PM
應該係瘦身廣告囖
飲大兩杯啱啱發能完脾氣去拍尻九方個 keyboard