返回列表 回復 發帖
I go to China massage with E E
will come back tonight
goodbye class and "Chu Yum"
頂唔順喇, 又悶又眼瞓, 唔等tvb喇, 睇埋法證去搵周公......
繼續自閉同潛水...唔想見人...唔想食嘢...咩都唔想做...

等咗成日都冇電話打嚟...枉我仲唔敢叉電...驚人哋搵唔到我
而家可以放心叉電喇...都十二點幾...聽日起身再等過
*柳飄飄* 發表於 2010-1-9 12:16 AM
咩樹呀 飄飄?
I go to China massage with E E
will come back tonight
goodbye class and "Chu Yum"
Fian. 發表於 2010-1-9 10:07 AM
goodbye miss, be happy, enjoy your party
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一於決定睇狗狗
拍拖行街手牽手
牛肉包包擺入口
一人一個唔會 "漏"
Fian. 發表於 2010-1-9 12:41 AM
一於咁話

漏左未買朱古力
再舐miss兩粒的
玩晒所有嘅花式
爆漿果下好刺激
Today open "Dong" by me
Fian. 發表於 2010-1-9 07:20 AM
kissing miss

(點解我跟miss 打英文嘅!!!)
其實我仲有三個全新嘅電話喺屋企呀
兩個 Hello Kitty
一個係撻撻送嘅
一個係綺雯送嘅 (泰朝個弟婦)
不過兩個係完全唔同款架
一個 Nokia 係劍劍送嘅
所以 ...
Fian. 發表於 2010-1-9 07:28 AM
想個電話壞咋, 好易啫
兩條命都冇

啲女呀
Fian. 發表於 2010-1-9 07:41 AM
致命原因: 爽死 + high 死 + 慾仙慾死
morning miss and all
四眼走粒仔 發表於 2010-1-9 08:07 AM
Good morning 太極走粒哥哥
我而家個九方都壞 Q 咗
用手打完全冇反應
要用 mouse 打慢能到死呀
Fian. 發表於 2010-1-9 08:17 AM
miss 個9 方short short 地, 我個keyboard 又神神地, 豆豆張咭有時唔聽使, 時好時壞俾佢煩死
唔好 george miss 揾另一半 呀
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-7 09:48 PM

食餐飯咋喎
Fian. 發表於 2010-1-9 08:35 AM
咪就係話搵另一半食飯囖
所有 Hello Kitty 嘅嘢我都鍾意架啦
不過我份人環保
鍾意啲嘢壞咗先用新咋嘛
總之是但一個壞咗就用你嗰個先啦   ...
Fian. 發表於 2010-1-9 08:33 AM
嗱, 撻撻今次排頭位喇
好彩我兀上個櫃睇吓咋
原來有包過咗半年嘅出前一丁
不過我聞過冇 "益" 味先食嘅
依然好好味
Fian. 發表於 2010-1-9 08:49 AM
咁都好d
因為有檸茶飲

Fian. 發表於 2010-1-9 08:59 AM
精彩文章 + 100分~~~檸茶係精選飲品
追完post, 要唞唞