返回列表 回復 發帖
呢到吹劇集..得你.我.同 飄飄 揸
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-8 11:01 PM
好過冇得吹呀
舊校嗰邊咪冇得吹囉
真係唔記得喎
Fian. 發表於 2010-1-8 11:24 PM
梁+人呀~~害到劉明破左隻手..鬼仔聰破腳...但食左屎既温兆倫做完餓低之後做番警隊仲札左tim...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
搵邊度都接唔住啦…
夢遺大師 發表於 2010-1-7 11:50 AM
你又知
食咗咩呀
我就煮咗個肥牛肉羊腩枝竹生菜過期出前一丁食
Fian. 發表於 2010-1-8 11:26 PM
都幾正呀..聽到miss 食野好開心呀...
究竟Miss開邊瓣……含吹舐啜輪住玩
夢遺大師 發表於 2010-1-7 12:22 PM
玩齊幾瓣慢慢歎~~~愛你緊挺又夠硬
咁可以睇另一套喎
小飛機 發表於 2010-1-8 11:04 PM
但係有人話十月圍牆好 Q 悶喎
夾得小夢鬼咁high……再咁落去好快die
夢遺大師 發表於 2010-1-7 12:25 PM
大碌夾長我鍾意~~~來個快插有意思
但係有人話十月圍牆好 Q 悶喎
Fian. 發表於 2010-1-8 11:41 PM
咁就睇狗狗啦 靚靚 miss
食左咩呀

都幾正呀..聽到miss 食野好開心呀...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-8 11:36 PM
但係 ~~~係過期一丁喎....
食咗咩呀
我地幾個fd 去意粉屋咋, 有豬仔骨囖, 意粉&飯...都唔係咁好食
Hello 機機
反得開心啲  
主任 發表於 2010-1-8 05:39 PM
淫淫, 今晚同班fd 食飯咋, 都係琴晚開心d
姣鬆今晚又試佳人有約啦 玩得開心啦
寇仲~ 發表於 2010-1-8 07:20 PM
玉樹臨風姣鬆啲, 今晚淨男子組, 冇囡.....
時候唔早,要休息了, good night miss & everybody
玉樹臨風姣鬆啲, 今晚淨男子組, 冇囡.....
小飛機 發表於 2010-1-8 11:52 PM
張得陪係維園-男子單打
頂唔順喇, 又悶又眼瞓, 唔等tvb喇, 睇埋法證去搵周公......
繼續自閉同潛水...唔想見人...唔想食嘢...咩都唔想做...
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰