返回列表 回復 發帖
大家早晨,好似未有組織承認哦
lhy92725 發表於 18/7/2014 08:21 AM
冇人會認

馬航屋漏偏逢連夜雨
認真睇真啲真係又真係
要揾个巫师作下法咯
條骨都無佐lu
貓貓早晨!
grace姐你好啊,用新厨房煮过饭啦?
條骨都無佐lu
grace姐你好啊,用新厨房煮过饭啦?
lhy92725 發表於 2014-7-18 10:54 AM
邊有甘快!!仲住緊酒店!啱啱至揾到人聽日幫手卸貨,搬D野入屋,搬完仲要自己拆箱,有排執吖!
原来甘啊?我以为有搬运公司帮手喔
其实甘远路的搬家,真是好多东西吾应该要
條骨都無佐lu
邊有甘快!!仲住緊酒店!啱啱至揾到人聽日幫手卸貨,搬D野入屋,搬完仲要自己拆箱,有排執吖!
gracechanstuart 發表於 18/7/2014 11:03 AM
乜唔係一邊住一邊將啲要用既嘢攞出嚟咩咁就唔使一下攞嗮出嚟又冇地方放
認真睇真啲真係又真係
乜唔係一邊住一邊將啲要用既嘢攞出嚟咩咁就唔使一下攞嗮出嚟又冇地方放
lckiong 發表於 2014-7-18 11:16 AM
26呎或貴車係租噶!美金租10日要成2700蚊,租金段日計噶!! 唔一次過卸貨,邊得嚟甘多錢日日比人賺!!
原来甘啊?我以为有搬运公司帮手喔
其实甘远路的搬家,真是好多东西吾应该要
lhy92725 發表於 2014-7-18 11:08 AM
喺美國因為地方大,無人跟車搬屋噶!如果請人甘斑法,真系成副身家比埋佢囉!
可能有部分是家具
條骨都無佐lu
26呎或貴車係租噶!美金租10日要成2700蚊,租金段日計噶!! 唔一次過卸貨,邊得嚟甘多錢日日比人賺!!
gracechanstuart 發表於 18/7/2014 11:20 AM
將啲嘢搬落屋企內咯,要用就慢慢開箱咯
認真睇真啲真係又真係
可能有部分是家具
lhy92725 發表於 2014-7-18 11:26 AM
電視雪櫃,床所有一間屋有既野都喺架貨櫃車度!
將啲嘢搬落屋企內咯,要用就慢慢開箱咯
lckiong 發表於 2014-7-18 11:27 AM
甘都有人要搬左落架車,再搬入屋噶!
床其实应该买过新嘅啦
條骨都無佐lu
電視雪櫃,床所有一間屋有既野都喺架貨櫃車度!
gracechanstuart 發表於 18/7/2014 11:29 AM
其實啲要用既嘢就直接搬落地,嗰啲唔緊用既就打包咗放士多房,要用時才開出嚟。
認真睇真啲真係又真係