返回列表 回復 發帖
1800頁派彩,多謝大家一路黎嘅支持2969656lckiong3 秒前TVB 18416666 元
積分轉出perfectman29 秒前TVB 18416666 元
積分轉出pknoface52 秒前TVB 18416666 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 01:06 PM
多謝 KK 1800 頁 破紀錄 大大份彩金!!!
KK好大手筆哦
lhy92725 發表於 2014-10-28 01:51 PM
唔算多架啦,都冇乜人入黎
KK 下午好
chan200308 發表於 2014-10-28 01:44 PM
放咁多數字做乜
多謝 KK 金樓 大大份獎金!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-28 02:09 PM
唔使客氣
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
27-10-2014 2個金樓,8位朋友平分1000萬2969654巧開來5 秒前TVB 1250000 元
積分轉出lckiong38 秒前TVB 1250000 元
積分轉出perfectman1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出lhy9 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 12:59 PM
Thank you KK
1800頁派彩,多謝大家一路黎嘅支持2969656lckiong3 秒前TVB 18416666 元
積分轉出perfectman29 秒前TVB 18416666 元
積分轉出pknoface52 秒前TVB 18416666 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 01:06 PM
Thank you KK!
二手都可以考慮,美國的二手車都好靚架
lhy92725 發表於 2014-10-28 12:31 PM
沒有興趣用大量金錢買二手車
點解等多10年

有好介紹冇

tvbkk123 發表於 2014-10-28 01:33 PM
這裡98%的人買自動波Hyundai, 大部分有問題...
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:10 PM
是否大量要睇是否物有所值
條骨都無佐lu
Thank you KK
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:07 PM
Thank you KK!
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:08 PM
唔使客氣
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:10 PM
支持
這裡98%的人買自動波Hyundai, 大部分有問題...
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:14 PM
咁誇張我依架都係揸緊hyundai,冇問題嘅
lhy92725 發表於 2014-10-28 03:20 PM
二手車大部分都有問題
lhy92725 發表於 2014-10-28 03:20 PM
1年車美國車行賣原價85-90%, 不值得省錢!  在加拿大新車可以很容易得到3-5%折扣. 推廣時可能有低利率貸款.
唔使客氣

支持

咁誇張我依架都係揸緊hyundai,冇問題嘅

二手車大部分都有問題 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 03:43 PM
美國人虐待汽車
美國人虐待汽車
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 03:48 PM
虐待汽車嘅話BMW都死啦,最多死遲d嗻
虐待汽車嘅話BMW都死啦,最多死遲d嗻
tvbkk123 發表於 2014-10-28 03:54 PM
BMW死快D
我曾經有BMW335, 第二年開始每星期要回維修部一次...  
最恐怖是兩個月內有39天在維修部
付335價錢駕駛323 328借車
加拿大不像美國有Lemon Law保護消費者
BMW死快D
我曾經有BMW335, 第二年開始每星期要回維修部一次...  
最恐怖是兩個月內有39天在維修部
付335價錢駕駛323 328借車
加拿大不像美國有Lemon Law保護消費者 ...
Pedestrian_A 發表於 2014-10-28 04:02 PM
人地話BMW好多問題,依架我信啦怪唔得d有錢人都買Mercedes啦
簽名被屏蔽
我絕對唔會買二手車,因為好多暗病好難會發現,當你發現嘅時候已經太遲。
我有朋友買咗架積木車,係平,但係手尾多多

咩係積木車?

私家車被撞至車頭嚴重凹陷、車尾扭曲的情況並不罕見,但這些儼如「廢鐵」的私家 ...
perfectman 發表於 2014-10-28 04:27 PM
以前大馬都好興咁做,但係發生好多意外,之後要咁做嘅話需要通過檢驗先可上路。