返回列表 回復 發帖
Hello 機機
反得開心啲  
主任 發表於 2010-1-8 05:39 PM
hello 主任 仲係公司呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening class and 主任
Miss酒氣攻心都咁早起身開檔,利害利害!
夢遺大師 發表於 2010-1-8 09:56 AM
係尋晚瞓到半夜兩點鐘起咗身
今朝開檔嗰陣已經通頂喇
睇電視睇到十一點半先去瞓
又瞓到頭先五點鐘俾電話嘈醒
又係miss 開檔喎~~~接我咀咀 868778 868779 868780
小飛機 發表於 2010-1-8 10:13 AM
接住

hello 玉樹 ...
小飛機 發表於 2010-1-8 10:23 AM
真係好耐冇食煲仔飯喇
豆豆你部發生咩樹?

我個 Keyboard又有問題了...
小飛機 發表於 2010-1-8 10:25 AM
仲未換咩
蝦毛kitty 手機喎, miss 點會唔鍾意呀 miss 唔捨得用咋啩?
撻撻又早響, 等我入番 10部8部炒下吖ma      
小飛機 發表於 2010-1-8 10:31 AM
Hello Kitty 乜嘢我都鍾意架啦
除咗公仔
我真係仲未捨得用呀
咁 我約miss下星期一睇戲啦
小飛機 發表於 2010-1-8 10:37 AM
睇幾點
幾多支大, 幾多支細
SmileBean 發表於 2010-1-8 11:26 AM
問嚟做咩呀
想同我對襯家呀
買完又會無拉拉好番,嘥錢 我個keyboard 今朝又係神神地, 個space bar冇禁都不停咁去, 打唔到嘢, 但而家又好似無問題喎, 吹脹
小飛機 發表於 2010-1-8 02:12 PM
咁即係佢得閒就發吓脾氣啦
good evening miss
小飛機 發表於 2010-1-8 05:29 PM
Good evening 機機
食咗飯未呀
今晚去街街~~~而家講聲bye869272
小飛機 發表於 2010-1-8 05:31 PM
拜拜小機機~~~係咪去睇戲
Good evening Miss  and all
寇仲~ 發表於 2010-1-8 07:19 PM
Good evening 仲仲
個場咁靜嘅...好悶呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:00 PM
而家都係得番我一個人
機機你有冇睇老友狗狗呀? 仲有呀, 今晚集畢打有大閆生遺作, 就算冇追開都應該支持吓
我諗住睇埋美麗高解像先落街買車仔麵返嚟咬...最多正識第一夜啲先dl ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:18 PM
老友狗狗同美麗高解像都幾好睇吖