返回列表 回復 發帖
原來呢度電視精唔只得我同miss...仲有撻撻喎
仲咁鬼死熟行情tim...犀利...又好記性
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:37 AM
大家咁話啦
Morning 夢夢
尋日嘅節目好豐富
多謝晒你
Fian. 發表於 2010-1-7 10:19 AM
Miss寫咗小僧report,而家禮尚往來,寫番Miss的包膠啦!
樣貌:大家的女神(絕對美人相)
身材:睇到眼甘甘(腰瘦腿又長)
口技:口水係咁噴 (絕對冇冷場)
態度:親切又可人(好值得欣賞)
過程:當然好開心(呢個唔使講)
總結:唔搵佢就笨(絕對冇誇張)
返啅指數:梗係一百分(睇佢想唔想)

咁松松姐姐嗰啲睇怕撻撻你都有睇啦...天涯歌女呀...月兒彎彎照九州etc
嗰屎leon仲有隻歌叫特別快車tim
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:41 AM
陳松齡以前啲戲我冇睇架
因為我唔鍾意佢架
加上我又唔鍾意睇黎明
我印象中睇陳松齡天地男兒 (唔記得有冇記錯劇名)
鄭伊健郭俊安做架
之後發覺佢識做戲先睇佢咋嘛
金裝四大才子係一套好好好正嘅劇
早排無線上晝 11:50am 做
我起到身都會睇
有人同我講話..無記有段時間d劇集 copy 消哂..有d劇揾唔返..
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 03:42 AM
咁大鑊
Miss寫咗小僧report,而家禮尚往來,寫番Miss的包膠啦!
樣貌:大家的女神(絕對美人相)
身材:睇到眼甘甘(腰瘦腿又長)
口技:口水係咁噴 (絕對冇冷場)
態度:親切又可人 ...
夢遺大師 發表於 2010-1-7 10:35 AM
俾你讚到面仔紅添
係你講到咁好就唔使俾人飛啦
集體回憶真過癮...尤其是係有知音人...有共鳴時...吹得特別開心
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:43 AM
我很贊同
魅力 + 1
松松姐姐 同 黎明...我就麻麻地...真係最想睇返'超越愛情線'...我揾左20年都揾唔到...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 03:46 AM
邊個做架
點解呀? M記蝦包又到期唔賣喇?
小飛機 發表於 2010-1-6 09:59 AM
俾撻撻食到斷晒貨
俾你讚到面仔紅添
係你講到咁好就唔使俾人飛啦

Fian. 發表於 2010-1-7 10:49 AM
Miss都面紅?你的自信應該強到會話:嘿!夢夢講得都算老實…
哈哈~~~笑死~~~有兩條你就驚喇
小飛機 發表於 2010-1-6 10:29 AM
有兩條你就窮喇
有兩條你就窮喇
Fian. 發表於 2010-1-7 10:56 AM
都唔一定,佢自己有兩隻手……
哦! 原來係睇"西" 片
小飛機 發表於 2010-1-6 10:32 AM
仲係 "西" 人做嘅添呀
Miss都面紅?你的自信應該強到會話:嘿!夢夢講得都算老實…
夢遺大師 發表於 2010-1-7 10:55 AM
十零年前就係
夢夢~~我今日day off呀...同埋間舖唔係我o架...講到好似我開咁

唔怕話埋俾你哋知喇, 11號我last day喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:57 AM
做乜咁快又唔做嘅
做咗好似冇兩個月喎
個頭要接sorry喎
夢遺大師 發表於 2010-1-6 10:58 AM
其實我哋玩開接 SORRY 又得
好似機機咁接單音都得