返回列表 回復 發帖
做完美麗高解像就落街醫肚
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
呢啲衰嘢, 唔知好過知, 唔記好過記
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:25 PM
過左去咪忘記佢囖
做完美麗高解像就落街醫肚
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:26 PM
會食咩呢?
仲未諗到呀, 人生交叉點, maybe車仔麵or壽司
仲未諗到呀, 人生交叉點, maybe車仔麵or壽司
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:29 PM
壽司感覺貴氣d, 但車仔麵又好好味喎, 如果 2 樣嘢一齊食呢?
我要
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
back
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
俾某人見到你呢個post, 又會走出嚟e牙鬆槓o架喇, 經過上次你仲唔知呀?
講嘢小心啲啦, 諗過先好講, 唔係盞又搞到我, 想吹得開心都難
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:18 PM
o~ MS PP
我返嚟喇~~
睇畢打先~~

還我本色

温兆倫:阿~~阿~~阿~~靚寶哥~~我~~我~~我~~真~~係~~~~~食~左屎~~~呀
撻撻又玩溫兆倫
我啱啱睇完今晚集畢打, 好想喊, 見到大閆生啲片段同好多有意思嘅啟發說話, 感人肺腑, 真係心都實埋
好唔捨得佢
Good evening Miss & all,
Night night class and 主任
Good evening Miss & all,
SmileBean 發表於 2010-1-7 01:07 AM
Night night 豆豆
尋晚打番電話俾你
不過你冇開電話