返回列表 回復 發帖
pui pui : you didnot call me to dinner tonight wow~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 10:07 PM
撻撻即刻去接飄飄食嘢啦
係piupiu, 唔係puipui
puipui係佩佩...飄係piu
撻撻你個番書仔, 應該識拚音o架
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我冇呃post呀, 係load唔到page咋, 呢幾日成日都show唔到post, 響自己呢邊睇, 唔知點解要refresh先可以睇到你哋發嘅post, 唔refresh就skip哂睇唔到, 得自己連發幾個post咁
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:11 PM
another miss PP
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我對煲仔飯性趣麻麻~~
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:11 PM
你知撻撻嗌你咪得囖
cu all ,I 'm back home la.....
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
another miss PP
榴槤蛋撻 發表於 6-1-2010 22:14
俾某人見到你呢個post, 又會走出嚟e牙鬆槓o架喇, 經過上次你仲唔知呀?
講嘢小心啲啦, 諗過先好講, 唔係盞又搞到我, 想吹得開心都難
我對煲仔飯性趣麻麻~~
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:15 PM
學到嘢啊飄飄 咁你諗好食咩未呀? 唔好話俾我聽食個杯麵算數喎
俾某人見到你呢個post, 又會走出嚟e牙鬆槓o架喇, 經過上次你仲唔知呀?
講嘢小心啲啦, 諗過先好講, 唔係盞又搞到我, 想吹得開心都難
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:18 PM
發生過咩事? 我好似忘記左
你知撻撻嗌你咪得囖
小飛機 發表於 6-1-2010 22:16
唔得喎, 名可以俾人亂嗌o架咩
cu all ,I 'm back home la.....
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 10:16 PM
bye bye 撻撻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
學到嘢啊飄飄 咁你諗好食咩未呀? 唔好話俾我聽食個杯麵算數喎
小飛機 發表於 6-1-2010 22:18
咁你可以放心喇, 我寧願唔食, 都唔會求其話食個麵or杯麵就算
雖然要慳, 睇餸食飯, 但做嘢咁辛苦, 點都冇理由咁刻薄自己, 尤其day off, 更加要對自己好啲啦!
唔得喎, 名可以俾人亂嗌o架咩
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:20 PM
噢! 撻撻要copy 飄飄個名好啲lu
發生過咩事? 我好似忘記左
小飛機 發表於 6-1-2010 22:20
呢啲衰嘢, 唔知好過知, 唔記好過記