返回列表 回復 發帖
also I complaint that taste not good as last time ...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 09:33 PM
撻撻有冇講埋唔好太濃呀? 食完之後好熱氣呀我
1800 pages
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
coz you'r eaten MOS ma....Not M
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 09:37 PM
我喺 22/12 已經食過蝦包喇, 果時已經生左痘痘, 之後 30/12 再食MOS
應該叫m記翻兜美洲上將漢堡...同埋要將軍漢堡作無限期供應至得
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
1800 pages
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 09:38 PM
仲未到 1800呀撻撻
咁可能只係代表機機你仲有青春啫...所以仲有痘痘生
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:36 PM
我唔要呢D 青春
應該叫m記翻兜美洲上將漢堡...同埋要將軍漢堡作無限期供應至得
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:41 PM
Good idea   飄飄魅力+100分
I'm in chai wan now
I'm in chai wan now
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 09:47 PM
知啦, 所以咪變左鬼佬講英文囖. ...仲搞緊d 公仔呀?
但係好多香港人對呢個美洲上將漢堡完全冇哂印象, 唔知有呢個包出現過, 梗係啦, 淨係n年前出過一個月, 然後從此冇翻兜過, 我當年就一試愛上, 可惜吖一切只可以懷緬
好似咖喱薯仔批咁吖, 又係淨係出過一輪就冇哂影, 亦冇翻兜, 一樣咁好味
唉...到底m記知唔知啲客人口味喜好o架...好食嘅就唔出...出埋啲又唔好食...品質又keep得唔好...淨係識一味成日陰啲陰啲加價cap水...
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
但係好多香港人對呢個美洲上將漢堡完全冇哂印象, 唔知有呢個包出現過, 梗係啦, 淨係n年前出過一個月, 然後從此冇翻兜過, 我當年就一試愛上, 可惜吖一切只可以懷緬
好似咖喱薯仔批咁吖, 又係淨係出過一輪就冇哂影, 亦 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:50 PM
M 記果時都係試下市場啩

恭喜 恭喜 1800 Pages
好似咖喱薯仔批咁吖, 又係淨係出過一輪就冇哂影, 亦 ...
me too 唔知有呢個包出現過

and also M 's rice in 2003 SARS periods