返回列表 回復 發帖
I'm piupiu, not pure pure
pure pure變咗純純
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咪就係...咁樣突然閃出嚟...會嚇親人o架嘛...
不過機機...乜咁易就可以嚇到你o架喇? 我就話心血少唔嚇得啫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:20 PM
我好細膽架咋, 唔好嚇我噃
I called M headquarter ..ask them to delay shrimp burger to Jan 20...so, everybody can eat now...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
機機你有冇睇老友狗狗呀? 仲有呀, 今晚集畢打有大閆生遺作, 就算冇追開都應該支持吓
我諗住睇埋美麗高解像先落街買車仔麵返嚟咬...最多正識第一夜啲先dl ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:18 PM
我對電視不嬲都冇咩興趣, 電視係開住, 但我只係間中望下, 我頭先都有睇畢打人 , 呢晚都係悼念大閏生, 而家睇緊狗狗
撻撻突然出現嚇得我吖 ....食左蝦包未?
小飛機 發表於 2010-1-6 09:17 PM
eating
機機有嘅係...性趣吖嘛...呢度係人都知啦
I called M headquarter ..ask them to delay shrimp burger to Jan 20...so, everybody can eat now...
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 09:23 PM
撻撻好勁呀 ~~~一個電話可以將蝦包限期延長, 勁
唔知到蝦包賣哂之時...我搵到新工未呢
機機有嘅係...性趣吖嘛...呢度係人都知啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:30 PM
飄飄, 應該話呢度係人人都有性趣喎
但機機嘅性趣之大...無人能及吖嘛
撻撻好勁呀 ~~~一個電話可以將蝦包限期延長, 勁
小飛機 發表於 2010-1-6 09:30 PM
also I complaint that taste not good as last time ...
eating
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 09:26 PM
撻撻唔怕熱氣咩, 我食一個就生左粒暗瘡lu
但機機嘅性趣之大...無人能及吖嘛
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 09:33 PM
高手都未出蕉, 我只係普通料罷了...
小飛機 發表於 6-1-2010 21:34
咁可能只係代表機機你仲有青春啫...所以仲有痘痘生
小飛機 發表於 2010-1-6 09:34 PM
coz you'r eaten MOS ma....Not M