返回列表 回復 發帖
今日玉樹臨風姣鬆啲又沒上來了
miss, 果套 "秋田犬八千" 喺 UA沙田 有上影啊, 我地可以食埋 MOS 包包添

http://www.cityline.com.hk/chi/movie/byCinemaStep2.jsp?venueKey=1
good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
今日玉樹臨風姣鬆啲又沒上來了
小飛機 發表於 2010-1-6 07:57 PM
俊朗不凡姣鬆 頭先陪個fd 去睇電話,岩岩返屋企咋
俊朗不凡姣鬆 頭先陪個fd 去睇電話,岩岩返屋企咋
寇仲~ 發表於 2010-1-6 08:17 PM
嘢~~~~掛死人啦姣鬆啲 . 睇左咩電話呀?
嘢~~~~掛死人啦姣鬆啲 . 睇左咩電話呀?
小飛機 發表於 2010-1-6 08:19 PM
sony 部1200萬像果部,成4800幾蚊,上台都要3千幾,不過又真係幾靚仔既
sony 部1200萬像果部,成4800幾蚊,上台都要3千幾,不過又真係幾靚仔既
寇仲~ 發表於 2010-1-6 08:24 PM
姣鬆啲, 你朋友買左部相機係嗎?!  成 1200萬像, d 姐姐仔行街要小心d 唔好俾人偷拍lu
姣鬆啲, 你朋友買左部相機係嗎?!  成 1200萬像, d 姐姐仔行街要小心d 唔好俾人偷拍lu
小飛機 發表於 2010-1-6 08:29 PM
偷拍用電話好,無咁揚呀嘛 我都覺得太貴啦,成部電腦都買到啦
偷拍用電話好,無咁揚呀嘛 我都覺得太貴啦,成部電腦都買到啦
寇仲~ 發表於 2010-1-6 08:44 PM
成 4千幾蚊, 我都唔捨得用 我用緊果個都用左 2年半, 都係二千銀到, 好抵用
機機~~
我有諗住約miss o架, 不過佢應該唔得閒應酬我咋, 夢夢又full booking咯
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
本來我今日想出去碰吓運氣...行街睇嘢同埋做屋企嘢...不過返嚟之後好攰又眼瞓...唔知幾點瞓著...到頭先八點半至醒...而家鬼咁肚餓
咁又冇咗一日假喇...咩都冇做過...淨係出去飲咗餐茶
機機~~
我有諗住約miss o架, 不過佢應該唔得閒應酬我咋, 夢夢又full booking咯
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 08:54 PM
welcome back 飄飄 咁你今晚食左嘢未?
機機食咗dinner未呀?
咁又冇咗一日假喇...咩都冇做過...淨係出去飲咗餐茶
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 08:56 PM
咁你頭先做左咩呀? 訓覺?