返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
打狗棒
條骨都無佐lu
香港算唔錯架啦,依d咁嘅事大馬經已幾十年,大馬人都經已麻木,你話佢d咁做唔啱,佢d話返你咁話佢d更加係錯添啦

老陳下午好

我支持佢地大型示威,不過前提唔好形象到人,不過已經嚴重形象人民嘅 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-22 03:21 PM
仲未眼瞓
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
中國人設計「空氣傘」:無傘面/酷似淋浴頭

下雨就要打傘,但你是不是覺得「金屬杆+防水布」的結構不夠拉風呢?來看看下面這款「空氣傘」吧。
該空氣傘由兩位設計師打造,亮點是沒有遮雨的傘面,而是靠風扇形成的氣流阻擋雨滴。據他們講,該傘由鋰電池驅動風扇,目前足夠遮擋兩個人,雨小的話,擠下更多人也沒問題。
規格方面,該傘有三種類型,第一個長30cm、重500g、續航15分鐘,專為女性打造;第二個長50cm、重800g、續航30分鐘;第三個是可伸縮的,可從50cm拉到80cm,重850g,續航同樣為30分鐘。
這兩人已經在眾籌網站籌集到13000美元,超過了10000美元的預期,一切順利的話,支援者有望在2015年12月收到成品。
值得一提的是,這兩位設計師是中國人。

型 英 帥 靚 正
真系要買舊豆腐撞呱自己咯
條骨都無佐lu
急屎
型 英 帥 靚 正
其實凡是抗爭都有犧牲嘅
有咩嚴重影響,出行有D唔方便甘解遮
我不知幾希望我呢邊肯有人去做呢D野
lhy92725 發表於 2014-10-22 03:34 PM
冇人敢做嘢皆因太過黑暗,邊個做嘢死邊個
估下呢支係乜?

perfectman 發表於 2014-10-22 03:38 PM
雨傘facebook睇過
打狗棒
lhy92725 發表於 2014-10-22 03:42 PM
打得狗都可以打貓嘅嗻
中國人設計「空氣傘」:無傘面/酷似淋浴頭

下雨就要打傘,但你是不是覺得「金屬杆+防水布」的結構不夠拉風呢?來看看下面這款「空氣傘」吧。
該空氣傘由兩位設計師打造,亮點是沒有遮雨的傘面,而是靠風扇形成的氣 ...
chan200308 發表於 2014-10-22 03:49 PM
你俾我答啦難得我有嘢識
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
貓唔使打,狗要打先乖
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
貓唔使打,狗要打先乖
lhy92725 發表於 2014-10-22 04:08 PM
狗打做會乖,貓打極都唔乖
狗打完可能會乖
貓打完都唔會乖
perfectman 發表於 2014-10-22 04:12 PM
支持
所以打都無用,貓一向野性好多
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我睇完覺得幾白癡
第一價錢,夠我買幾十把遮啦
第二使用時間,最多半個鐘,夠用咩?
第三微雨就得,豪雨又點呢?
第四,將D雨彈走,企你隔離嗰個咪濕哂?
香港用呢支野?未行到街尾就比人鬧到傻啦! ...
perfectman 發表於 2014-10-22 04:20 PM
你嘅問題當初我都諗過香港俾人鬧算唔錯架啦,大馬俾人打啊依度山藩嘅人數占70%架