返回列表 回復 發帖
出發
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-1-6 11:55 AM
goodbye miss , 玩得開心d
我都想瞓晏啲...不過約咗舅父...又要起身沖涼洗頭...而家都唔夠時間化妝tim
同埋...俾雜聲嘈醒
所以變咗放假都要好似返工咁上下時間起身
今日好多嘢想做呀, 所以都要爭取時間盡做 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 11:55 AM
飄飄同miss 都差唔多, 又係要沖涼洗頭化妝, 約人食個晏, 都要好早起身預備
「淨身」係指剪何B仔喎…乜咁激呀?機機千祈唔好學喎!
夢遺大師 發表於 2010-1-6 11:58 AM
淨身唔好搞我 我仲要食好嘢
機機你唔駛做o架...日頭同夜晚都咁多時間上嚟吹水嘅?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 11:59 AM
你唔知有蛇食架咩
我梗係知淨身即係閹啦...你明o架...我意思係去洗白白
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 12:01 PM
因為飄飄冇得閹啊
Hello Miss,主任 and everybody,
I came back to USA ,...... Belated happy new year
Hello King King 幾時返香港呀?
我返嚟喇...
機機 and king king 你哋好呀
機機你真係蛇得吓喎...查實你做盛行o架?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
返到嚟又唔想郁...好攰...閹閹悶悶...令人好想瞓覺...天氣又陰陰濕濕雨濛濛
睇嚟我今日嘅計劃都係...乜都做唔成
又係得個講字同諗字...實行唔到
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我返嚟喇...
機機 and king king 你哋好呀
機機你真係蛇得吓喎...查實你做盛行o架?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 04:00 PM
hello 飄飄, 你番來了 我係飛機師, 我有架小飛機
返到嚟又唔想郁...好攰...閹閹悶悶...令人好想瞓覺...天氣又陰陰濕濕雨濛濛
睇嚟我今日嘅計劃都係...乜都做唔成
又係得個講字同諗字...實行唔到
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 04:29 PM
咁你今日原本有咩想做架???
if今日仲有多餘時間...再返嚟補眠啦...不過應該都幾難
太多嘢想做
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 11:57 AM
飄飄, miss 有冇約你今晚食飯啊?
我来啦,大家好
我来啦,大家好
jyhgb 發表於 2010-1-6 05:10 PM
hello 你好! 隨便坐 點稱呼你呢?
good evening miss & everybody