返回列表 回復 發帖
morning 飄飄 , 點解咁快last day 呀? 唔好做咩?
小飛機 發表於 6-1-2010 11:01
一言難盡...身不由己係啦...我都唔想o架
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
越南嘢我以前都做過啫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:59 AM
飄飄搵左另一份工喇?
我非常極之嚴重失望啊!
夢遺大師 發表於 6-1-2010 10:59
我都好想見到夢夢你o架~
如果今晚你同miss ok, 我都想可以一齊食個dinner, 一睹你真面目
飄飄搵左另一份工喇?
小飛機 發表於 6-1-2010 11:03
未呀, 但會盡快
先問一問太極哥 ~~~因為佢排第一喎
小飛機 發表於 2010-1-5 06:49 PM
和太極哥爭行先……我驚俾佢甩上天
一言難盡...身不由己係啦...我都唔想o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 11:03 AM
有冇一匹有咁長呀? anyway, 咪搵過囖
如果今晚你同miss ok, 我都想可以一齊食個dinner, 一睹你真面目
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 11:04 AM
我都想,但今晚的時間已full…
你放心,我仍然在生,只要我尚餘一口氣,我都會來見你…
喜見小夢咁硬朗~~~急不及待跳上床
Fian. 發表於 2010-1-5 10:26 PM
床架un到就嚟斷……唔知幾時至搞完
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 11:04 AM
我都搵日飄嚟食個晏先
Good Morning Miss and Everybody
夢遺大師 發表於 2010-1-6 10:42 AM
Good morning 夢夢
你仲唔打俾我
飯佢爭我好多餐~~~係咪替佢慢慢還
Fian. 發表於 2010-1-5 10:32 PM
還你幾餐尚容易……要還其他就唔知
Good morning 夢夢
你仲唔打俾我
Fian. 發表於 2010-1-6 11:21 AM
miss 等得心急了 miss 你出旺角, 搭港鐵都好快啫, 唔使預一個鐘架...
夢夢~~我今日day off呀...同埋間舖唔係我o架...講到好似我開咁

唔怕話埋俾你哋知喇, 11號我last day喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:57 AM
早晨飄飄
咁早起身嘅
放假唔瞓晏啲
鳳舞九天呢一招~~~銷魂蝕骨把情挑
Fian. 發表於 2010-1-5 10:59 PM
挑戰Miss寫淫詩……吟上百句來對峙
DAY DAY 都係咁~~~都係搵主任
Fian. 發表於 2010-1-5 11:08 PM
任你係超人……倦就要唞陣