返回列表 回復 發帖
神探福爾摩斯喎
Fian. 發表於 2010-1-6 10:25 AM
哦! 原來係睇"西" 片
從未試過擁有
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 03:19 AM
呢個真係好經典
Good Morning Miss and Everybody
原來呢度電視精唔只得我同miss...仲有撻撻喎
仲咁鬼死熟行情tim...犀利...又好記性
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:37 AM
原來撻撻都係電視精
Good Morning Miss and Everybody
夢遺大師 發表於 2010-1-6 10:42 AM
morning 夢夢 , 諗住同miss食咩未呀?
morning 夢夢 , 諗住同miss食咩未呀?
小飛機 發表於 2010-1-6 10:44 AM
Any suggestion?
Any suggestion?
夢遺大師 發表於 2010-1-6 10:48 AM
miss 之前講好耐冇食越南嘢喎
miss 之前講好耐冇食越南嘢喎
小飛機 發表於 2010-1-6 10:51 AM
已經約咗去飄飄間鋪

夢夢~~我今日day off呀...同埋間舖唔係我o架...講到好似我開咁

唔怕話埋俾你哋知喇, 11號我last day喇
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
le 個 4 p大派對~~~一人一窿慢慢隊
小飛機 發表於 2010-1-5 06:45 PM
個頭要接sorry喎
已經約咗去飄飄間鋪
夢遺大師 發表於 2010-1-6 10:53 AM
都好吖 , 但係飄飄今日放假喎 , 咁咪見佢唔到囖~~~飄飄又見唔到你lu
夢夢~~我今日day off呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:57 AM
我非常極之嚴重失望啊!
越南嘢我以前都做過啫
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
夢夢~~我今日day off呀...同埋間舖唔係我o架...講到好似我開咁

唔怕話埋俾你哋知喇, 11號我last day喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 10:57 AM ?
morning 飄飄 , 點解咁快last day 呀? 唔好做咩?
個頭要接sorry喎
夢遺大師 發表於 2010-1-6 10:58 AM
夢夢, sorry 有 2個音, 所以接最後一個音囖