返回列表 回復 發帖

吳镇宇:我一生人只做過一件壞事,真的有報應的。報應就落在我身上!
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔記得係咪灰網喇...不過講起灰網真係超正...但唔知點解tvb好似冇播過...可能只係出咗影帶and賣埠
我都係早排無意中響forum見到有呢套嘢...係佢做主角先dl嚟煲咗咋...如果唔係都唔知有套咁正嘅舊劇
絕對唔差得過義不容情同我本善良
仲有另一套呀...不過唔係佢嘅...係撈家嘅...叫孽吻...又係咁嘅情形下發現...又係好舊...舊到佢未紅但已經做主角...好睇有戲味...緊張...但唔覺無記有播過...套嘢舊到當年嘅其他主角都同息哂影冇分別...嫁哂人...一係唔知去咗邊
所以話呢...bt真偉大...造福電視精群呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
大家仲記得海潮嗎~~
一樣係超經典...
唔記得係咪灰網喇...不過講起灰網真係超正...但唔知點解tvb好似冇播過...可能只係出咗影帶and賣埠
我都係早排無意中響forum見到有呢套嘢...係佢做主角先dl嚟煲咗咋...如果唔係都唔知有套咁正嘅舊劇
絕對唔差得過義不 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:30 AM
孽吻有做過.郭x明...晚上12點幾做...妳細佬女要返學睇唔到姐...
睇嚟撻撻都好熟溫兆倫啲作品喎...
早知呀...上次唱k點佢啲歌啦...起碼你熟先嘛...實會放聲放膽唱
下次一於搵返幾隻嚟唱啫...
大家仲記得海潮嗎~~
一樣係超經典...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:32 AM
果個年代d劇..我唔會差過妳呢..
原來呢度電視精唔只得我同miss...仲有撻撻喎
仲咁鬼死熟行情tim...犀利...又好記性
咁松松姐姐嗰啲睇怕撻撻你都有睇啦...天涯歌女呀...月兒彎彎照九州etc
嗰屎leon仲有隻歌叫特別快車tim
原來呢度電視精唔只得我同miss...仲有撻撻喎
仲咁鬼死熟行情tim...犀利...又好記性
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:37 AM
有人同我講話..無記有段時間d劇集 copy 消哂..有d劇揾唔返..
集體回憶真過癮...尤其是係有知音人...有共鳴時...吹得特別開心
咁松松姐姐嗰啲睇怕撻撻你都有睇啦...天涯歌女呀...月兒彎彎照九州etc
嗰屎leon仲有隻歌叫特別快車tim
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:41 AM
松松姐姐 同 黎明...我就麻麻地...真係最想睇返'超越愛情線'...我揾左20年都揾唔到...
大家仲記得海潮嗎~~
一樣係超經典...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:32 AM
海潮<<心形咀...正呀
Good night class and 主任
see you tomorrow
hi all
總有機會嘅
上次聖誕約佢又唔嚟
Fian. 發表於 2010-1-6 02:29 AM