返回列表 回復 發帖
miss 飄飄* 鍾唔鍾意'温兆倫'劇集d歌
榴槤蛋撻 發表於 6-1-2010 02:32
何只歌呀...劇更like...到今時今日...都冇人可以取替到佢...我意思係演到可以好似佢咁...啲戲正到呢...演技好到冇一個小生比得上
even係我勁鍾意嘅撈家羅嘉良...都...
不過佢哋走嘅路線同角色性格係好唔同嘅...大家奸得嚟唔同style同味道
我仲好記得義不容情...溫兆倫點樣響個樹林度殺佢自己個老母蘇杏璇...同埋響火車上面推邵美琪落去...印象到而家仲好深刻
咁令人印象難忘嘅戲同情節...家陣啲劇點比得上...差十九幾皮
可惜吖...佢俾自己累死...本來可以好入屋...好有觀眾緣...好多人鍾意睇佢做戲
仲有...邊個黐親佢都衰...
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
小姐幾多位...mark開邊條仔
I'm back~~
*柳飄飄* 發表於 2010-1-5 11:29 PM
我最近真係冇 mark 開邊條仔呀
其實真係悶到想去鴨店玩吓
使錢搵人氹吓自己開心囉
不過我都係一閃即逝
我多數都唔會實行
miss妳約咗夢夢去邊樹食晏仔呀? 我都好想見吓夢夢真人呀...上次miss咗機會
諗好食咩未呢? 咁食完晏仔...有咩搞作呀?
我聽日呢就去荔枝角搵我舅父lunch, 請佢飲茶當同佢賀牛一, 聽日係佢正日
都係我聽日暫時嘅節目嚟...之後都未知點好...太多嘢想做...時間唔夠駛
何只歌呀...劇更like...到今時今日...都冇人可以取替到佢...我意思係演到可以好似佢咁...啲戲正到呢...演技好到冇一個小生比得上
不過佢哋走嘅路線同角色性格係好唔同嘅...大家 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 02:44 AM
係咪童年陰影..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
miss 飄飄* 鍾唔鍾意'温兆倫'劇集d歌
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 02:32 AM
我鍾意佢嗰首仍是痛在我心的你

乜咁能襯我而家嘅心情嘅
我以前都好鍾意佢架
我好鍾意睇佢做戲架
係唔夠高啫
但係夠白白淨
雖然唔算靚仔
但係都屬於幾好樣吖  
不過唱歌把聲同歌藝就真係麻麻
但係嗰首歌好聽吖嘛
不過佢哋走嘅路線同角色性格係好唔同嘅...大家 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 02:44 AM
直頭誇啦啦...温兆倫對住邵美琪..靜 靜打開火車的門..同佢講'對唔住'..跟手推佢出火車..連手袋都飛埋落去..屍鞋都揾唔到...
小心身體呀.....MISS
四眼走粒仔 發表於 2010-1-5 11:29 PM
我就係 care 自己身體先去睇中醫
不過一失眠我就唔忍得啦
唔食都冇所謂
我成日都唔食嘢架啦
不過絕對唔可以唔瞓覺
冇覺瞓我會癲架
不過中醫叫我戒兩日唔好飲凍嘢
尋晚飲咗凍 sake
頭先又飲咗啤酒
睇學警雄心

呢隻歌 MV 係我加拿大屋企附近拍的...請大家欣賞

咪就係衰在佢鍾意駛同呃女人錢嗰吓死得囉...仲係分手都要問人攞掟煲費同追人拎拍拖時用嘅駛費
如果唔係? 星途一定無可限量啦...如果以前有視帝呀...佢就算唔係第一把交椅都唔會差得過亞二

從未試過擁有
不過唔知點解喎...我聽極都聽唔出同唔覺...但我舅父就成日話佢有黐脷筋
哇靠~~超經典呀!
仲有娛樂唱片公司出嘅mv呢回事
話時話, 秋官都係娛樂唱片o架喎
斷估唔係講緊我啩
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 02:32 AM
講緊走粒仔呀
today星期三
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-6 02:34 AM
咪約咗夢夢囉
咪就係衰在佢鍾意駛同呃女人錢嗰吓死得囉...仲係分手都要問人攞掟煲費同追人拎拍拖時用嘅駛費
如果唔係? 星途一定無可限量啦...如果以前有視帝呀...佢就算唔係第一把交椅都唔會差得過亞二

從未試過擁有
不 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-6 03:06 AM
從未試過擁有<<係咪'灰網'呀

死得好慘呀
今晚forum真係唔知做乜Q, 吓吓都要refresh先睇得到自己出嘅post同load page, 回post時用quote又打唔到icon, 同埋無論係用咩模式回post, 按發表回復都係出唔到...要用keyboard按ctrl + enter先send到, 但show唔到
咁搞法...我天光都追唔哂啲劇...按來按去...又驚打咗篇post出唔到唔見哂啲字...氣屎人