返回列表 回復 發帖
太阳都几勤力做工喔,呢家先揾到时间蛇王
條骨都無佐lu
有時老細係到果時冇計啦
同意,有點可比大家參考,通常世界杯打現時,在四強戰,入最後戰在過去數據都唔會派太多主力出場,所以在任何一方先入波,就會主守後門一點,但今次巴西都傷了不少主兵,後門都穩固,真是兩隊硬仗之戰,必定好睇!
如果巴西有 kaká and Ronadlinho 就好咯.... Neymar 没了还要用二,三线 forward ...
gamerkeye 發表於 2014-7-8 02:22 PM
True!  Fred and Hulk are useless.  I still don't understand why Kaka is not in the World Cup squad.
太陽兄想世界杯贏返筆錢啦
太陽兄想世界杯贏返筆錢啦
timmaxsing 發表於 2014-7-8 03:23 PM
緊係想琴日係賭區買左少少德國一家要勝出呀, 吾係我買果D凍過水
有時老細係到果時冇計啦
mintone 發表於 2014-7-8 03:19 PM
老细系度都蛇王先系最高境界
條骨都無佐lu
True!  Fred and Hulk are useless.  I still don't understand why Kaka is not in the World Cup squad.
Pedestrian_A 發表於 2014-7-8 03:22 PM
吾可以成日靠老将嘅
條骨都無佐lu
緊係想琴日係賭區買左少少德國一家要勝出呀, 吾係我買果D凍過水
mintone 發表於 2014-7-8 03:28 PM
對,我剛剛都買咗2億,如WIN的話,可收10億
吾可以成日靠老将嘅
lhy92725 發表於 2014-7-8 03:29 PM
冇錯, 西班牙就係太老一早返

對,我剛剛都買咗2億,如WIN的話,可收10億
timmaxsing 發表於 2014-7-8 03:31 PM
你買咩?
冇錯, 西班牙就係太老一早返歸
mintone 發表於 2014-7-8 03:32 PM
德国果班都吾算太后生
條骨都無佐lu
老细系度都蛇王先系最高境界
lhy92725 發表於 2014-7-8 03:28 PM
同意,蛇王的最高境界,就係把明蛇王,但係交足每日你工作需要的功課,老細都吹你唔脹
你買咩?
mintone 發表於 2014-7-8 03:33 PM
你覺得呢
你覺得呢
timmaxsing 發表於 8/7/2014 03:37 PM
梗係買贏嗰隊咯
認真睇真啲真係又真係